211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Ποιοι είμαστε

Όλα ξεκινούν με το πρώτο άκουσμα της μικρής καρδούλας που σηματοδοτεί την έναρξη ενός όμορφου ταξιδιού, γεμάτου με δυνατά και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Έτσι αρχίζει και η δική μας ιστορία στην αρχή μιας νέας ζωής για εμάς.

Από τη στιγμή αυτή, όλα περιστρέφονται γύρω από το μικροσκοπικό πλασματάκι στο οποίο θέλεις να προσφέρεις ό,τι καλύτερο τόσο από άποψη ποιότητας και ασφάλειας όσο και από άποψη αισθητικής. Αυτή ακριβώς η σκέψη, μας ώθησε στη δημιουργία του παρόντος Concept - Store με βρεφικά είδη, η επιθυμία μας να προσφέρουμε στο παιδί μας ό,τι ασφαλέστερο ποιοτικά αλλά συγχρόνως διαφορετικό, καλαίσθητο και μοναδικό.

Αφιερωθήκαμε ολοκληρωτικά σε αυτό μας το εγχείρημα, ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι κάθε προϊόν έχει επιλεχθεί με την προσοχή που μας χαρακτηρίζει ως γονείς, αλλά και με την επιπρόσθετη αυστηρότητα σε θέματα ποιότητας που προκύπτει από το υπάρχον υπόβαθρο στην Διασφάλιση Ποιότητας.

Έχοντας καλύψει, λοιπόν , όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας και με γνώμονα την άποψή μας ότι το στυλ αποτελεί προσωπική υπόθεση, δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην αισθητική των προϊόντων μας. Η αισθητική αυτή κινείται σε μίνιμαλ γραμμές και παλ χρωματισμούς, με έμφαση στην λεπτομέρεια. Αναζητώντας διαρκώς προμηθευτές από όλο τον κόσμο εξασφαλίσαμε ότι κάθε προϊόν είναι μοναδικό και ιδιαίτερο για μωράκια που ξεχωρίζουν και γονείς που δεν αρκούνται στα συνηθισμένα. Έτσι φροντίσαμε να είστε μόνο ένα <<κλικ>> μακριά από τα αξιολάτρευτα αξεσουάρ που επιθυμείτε για το πολύτιμο πλασματάκι σας.

Στο E-Shop μας θα βρείτε στυλάτα βρεφικά αξεσουάρ, τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια για μωρά, καθώς και όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τη βόλτα και το φαγητό. Τέλος δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πιο ιδιαίτερα είδη για τη διακόσμηση του βρεφικού/παιδικού δωματίου όπως επίσης και όμορφα αλλά και πρακτικά δωράκια για τη μαμά.

Μένει μόνο να αποφασίσετε:

Είστε Rock ϟ ή Sugar♔;

Όσο, λοιπόν, πραγματοποιούμε το όμορφο αυτό ταξίδι μας στον κόσμο της μητρότητας και της πατρότητας, θα χαρούμε να αποτελέσουμε μέρος και του δικού σας ταξιδιού, τόσο μέσα από τo ηλεκτρονικό μας κατάστημα όσο και μέσα από οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε.

Είμαστε ο Άκης, η Μαρίνη, ο Άρης & ο μπέμπης και είμαστε εδώ για εσάς… Aς ξεκινήσουμε! ツ