211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

10 Εντυπωσιακά χτενίσματα για τα πιο cool κοριτσάκια

Posted by   Rock Sugar
26/09/2018
0

Είστε η μαμά μιας γλυκιάς πριγκίπισσας από 0 μηνών έως 6 ετών; Τότε θα γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκετε χτενίσματα σε καθημερινή βάση. Χρειάζεστε κάτι καινούργιο και διασκεδαστικό αλλά παράλληλα  γρήγορο και εύκολο στην εκτέλεσή του.  

Για αυτό είμαστε εδώ για εσάς και σας παραθέτουμε 10 μοναδικές προτάσεις που θα κάνουν το πλασματάκι σας ακόμα πιο γλυκό ενώ εσείς θα απολαύσετε την διαδικασία προετοιμασίας τους.

 

Κορδέλα με λουλούδια

Πρόκειται για ένα  απλό & κλασικό χτένισμα ιδανικό για τους πρώτους κυρίως μήνες της ζωής της μπέμπας σας όπου συνήθως τα μαλλάκια είναι λιγοστά. Τοποθετείτε την κορδέλα με τα λουλουδάκια την οποία έχτε επιλέξει προσεκτικά ώστε να είναι κατάλληλη για βρέφη και αμέσως το μικρό σας κοριτσάκι μεταμορφώνεται στο πιο χαρτωμένο νεραϊδάκι.

 

Πλευρική γαλλική πλεξούδα

Αν το κοριτσάκι σας έχει μακριά μαλλάκια και οι φρατζούλες πέφτουν στο πρόσωπό του ενοχλώντας το, σας έχουμε έναν πολύ δημιουργικό τρόπο να το αποτρέψετε αυτό δημιουργώντας ένα πολύ ξεχωριστό χτένισμα. Η πλευρική γαλλική πλεξούδα είναι η ιδανικότερη λύση για εσάς και η εκτέλεσή της είναι απλή καθώς  απλά χωρίζετε το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών από την μία πλευρά και στη συνέχεια δημιουργείτε μια πλαϊνή πλεξούδα παίρνοντας μαλλάκια από την χωρίστρα. Στο τέλος το στερεώνετε με ένα μικρό λαστιχάκι και έτοιμη η μικρή σας αμαζόνα.

Τέλεια ψηλή αλογοουρά

Ένα από τα πιο πολύτιμα και χαριτωμένα χτενίσματα είναι η ψηλή αλογοουρά! Ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών, σγουρά ή ίσια, κοντά ή μακρυά και το αποτέλεσμα είναι πάντα εγγυημένα επιτυχημένο. Η υλοποίηση του είναι απλή και γρήγορη για τη μαμά, ενώ η προσθήκη ενός Funky φιόγκου θα του προσδώσει μια ακόμα πιο "παιχνιδιάρικη" διάσταση.

Ψηλά χαριτωμένα κοτσάκια

Αν το κοριτσάκι σας έχει μεσαία προς μακρυά μαλλάκια τότε σίγουρα τα ψηλά κοτσάκια είναι το χτένισμα που θα το κάνει ακαταμάχητα γλυκό. Χωρίζετε το μαλλάκι του στη μέση και το πιάνετε σε δύο ψηλά κοτσιδάκια χρησιμοποιώντας λαστιχάκια. Στη συνέχεια τυλίγετε τα κοτσιδάκια σε δύο κοτσάκια και τα στερεώνετε με δύο φιογκάκια κι έχετε ένα αποτέλεσμα "too cute to be true".

 

Πλαϊνές πλεξούδες με κοτσάκια

Ένα χτένισμα που απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο συγκριτικά με τα προηγούμενα αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας καταπλήξει. Χωρίζετε το μαλλάκι σε δύο ίσα μέση και πλέκετε δύο πλευρικές γαλλικές πλεξιδούλες μέχρι την κορυφή του κεφαλιού και συνεχίζετε από εκεί  με απλή πλεξούδα μέχρι το τέλος. Πιάνετε τις πλεξιδούλες που μόλις πλέξατε μαζί με το υπόλοιπο μαλλάκι που περίσσεψε στην κάθε πλευρά με δύο λαστιχάκια σχηματίζοντας δύο πλαϊνές κοτσιδούλες τις οποίες στη συνέχεια τυλίγετε σε κοτσάκια για ένα ακόμα πιο "cool" αποτέλεσμα.

 

 

Γαλλική κεντρική πλεξούδα με αλογοουρά

Χωρίζεται τα μαλλάκια της κορούλας σας σε τρία τμήματα, τα οποία είναι αυτά των δύο πλευρών και του κεντρικού τμήματος της κορυφής. Εν συνεχεία το κεντρικό τμήμα το υποδιαιρείτε σε τρία ίσα μικρότερα και δημιουργείτε μια γαλλική πλεξούδα μέχρι τη μέση περίπου του μήκους, δηλαδή μέχρι το σημείο όπου θα ξεκινάει η αλογοουρά και την δένετε με ένα λαστιχάκι. Ακολούθως πιάνετε όλα τα τμήματα μαζί συμπεριλαμβανομένης της πλεξούδας που μόλις φτιάξατε και δημιουργείτε μια όμορφη αλογοουρά την οποία στερεώνετε με έναν εντυπωσιακό φιόγκο κι έχετε ένα αριστοκρατικό αποτέλεσμα.

 

Κοτσιδάκια με χωρίστρα "ζικ ζακ"

Τα γλυκά κοτσιδάκια αποτελούν σήμα κατατεθέν στα χτενίσματα για τα μικρά κοριτσάκια. Προσθέτοντας όμως την χωρίστρα ζικ ζακ σίγουρα τα κάνετε πολύ πιο παιχνιδιάρικα και ξεχωριστά. Ο τρόπος είναι απλός, απαιτεί όμως προσοχή στην λεπτομέρεια. Χωρίζετε τα μαλλάκια σε δύο ίσα μέρη και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τις χτένες εκείνες που έχουν μπροστά "πιρούνα"  διαγράφετε πάνω στην χωρίστρα μια πορεία ζικ ζακ από μπροστά στο μέτωπο μέχρι την βάση της κεφαλής και στη συνέχεια στερεώνετε την κάθε πλευρά σε δύο όμορφα κοτσιδάκια.

 

Κοτσιδάκια τεσσάρων τμημάτων

Άλλη μια πολύ ιδιαίτερη παραλλαγή για τα απλά κοτσιδάκια είναι αυτή των τεσσάρων τμημάτων που μετατρέπει τα απλά κοτσιδάκια σε ένα funky χτένισμα. Η εκτέλεσή του είναι απλή: Χωρίζετε τα μαλλάκια σε δύο ίσα κάθετα μέρη και στη συνέχεια τα δύο μέρη τα υποδιαιρείτε σε δύο ίσα οριζόντια μέρη το καθένα. Πιάνετε με ένα λαστιχάκι τα δύο πάνω μισά της κάθε πλευράς και στη συνέχεια δημιουργείτε δύο χαμηλά κοτσιδάκια με το υπόλοιπο μαλλάκι συμπεριλαμβανομένων των κοτσίδων από τα κορυφαία τμήματα της προηγούμενης φάσης.

 

Κότσος μπαλαρίνας

Ένα από τα πιο αριστοκρατικά χτενίσματα για τα κοριτσάκια με μακριά κυρίως μαλλάκια είναι αυτό του ψηλού κότσου. Η εκτέλεση είναι απλή και γνωστή σε όλους αφού πρώτα δημιουργείτε μια ψηλή αλογοουρά την οποία στη συνέχεια τυλίγετε σε έναν όμορφο εντυπωσιακό κότσο που στηρίζετε ιδανικά με μια κορδέλα που δένετε έτσι ώστε να καταλήγει σε έναν εντυπωσιακό φιόγκο. Έτοιμη η μικρή σας μπαλαρίνα!

 

Χτένισμα Pin Up Girl

Αν το κοριτσάκι σας έχει αφέλειες και μακρύ μαλλάκι είναι ένας συνδυασμός που φωνάζει για χτένισμα pin up. Πρόκειται για ένα απλό αλλά εξαιρετικά cool χτένισμα. Απλά αφήνετε τις αφέλειες μπροστά και πιάνετε το υπόλοιπο μαλλάκι ψηλά σχηματίζοντας έναν ατημέλητο κότσο. Στη συνέχεια επιλέγεται μία κορδέλα με έντονα σχέδια ή χρώματα για να ολοκληρώσετε το super pin up στυλ για το κοριτσάκι σας.

Οι προτάσεις πολλές και οι ιδέες ακόμα περισσότερες! Πειραματιστείτε!

Επιπλεόν εάν επιθυμείτε να δείτε 10 Super Trendy Κουρέματα για το αγοράκι σας, μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό μας άρθο εδώ.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέο σχόλιο