211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Μοναδικές Ιδέες για τα Καλύτερα Δώρα Βάπτισης

Posted by   Rock Sugar
20/02/2020
0

Έρχεται η στιγμή που λαμβάνετε το προσκλητήριο να παρευρεθείτε στη βάπτιση του παιδιού ενός αγαπημένου σας φιλικού ζευγαριού. Η χαρά σας είναι μεγάλη αλλά κάπου εκεί ξεκινάνε και οι σκέψεις για το τι δώρο πρέπει να επιλέξετε.

Ακόμα και αν γνωρίζετε αρκετά καλά την οικογένεια ίσως να μην θέλετε να ρωτήσετε τι είναι αυτό που χρειάζονται γιατί μπορεί το δώρο σας να χάσει το ωραίο στοιχείο της "έκπληξης" που αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της "χάρης" του.

Η ανησυχία για την επιλογή του κατάλληλου δώρου βάπτισης είναι αντιληπτή και σε εμάς καθώς δεχόμαστε αρκετά συχνά ερωτήσεις προκειμένου να κάνουμε κάποια πρόταση αναφορικά με αυτό. 

Αφουγκραζόμενοι λοιπόν αυτήν σας την ανάγκη δημιουργήσαμε το παρόν άρθρο για να σας "λύσουμε τα χέρια" μέσα από κάποιες πολύ όμορφες και πρακτικές ιδέες δώρων που σίγουρα θα εκτιμηθούν.

 

 

Καλάθι Αποθήκευσης

Μέχρι την βάπτισή του το παιδί αν και μικρό θα έχει ήδη συγκεντρώσει ένα μεγάλο αριθμό παιχνιδιών. Την περίοδο αυτή οι γονείς συνειδητοποιούν ότι η συγκέντρωση αυτή αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς όσο μεγαλώνει το μικρό τους πλάσμα και η ανάγκη οργάνωσής τους είναι επιτακτική. Εκεί λοιπόν έρχεται το δώρο σας που είναι ένα υπέροχο καλάθι αποθήκευσης και είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτο! Αν έχετε επισκεφθεί το σπίτι των γονιών μπορείτε να επιλέξετε το καλάθι που θα ταιριάξει άρτια στην διακόσμηση του παιδικού δωματίου και το δώρο σας θα απογειωθεί καθώς πλέον εκτός της χρηστικότητάς του θα έχει αποκτήσει και διακοσμητική αισθητική αξία. Έτσι λοιπόν θα έχετε προσφέρει το απόλυτο Value for Money δώρο.

[products1]

Δείτε όλες τις επιλογές σας πατώντας εδώ

Τροχήλατο Παιχνίδι

Κατά την περίοδο της βάπτισής τους τα περισσότερα παιδάκια έχουν φύγει πλέον από το πολύ βρεφικό στάδιο, συνήθως μπουσουλάνε και βρίσκονται στο στάδιο της εξερεύνησης. Σε αυτή την φάση αρχίζουν τα παιχνίδια να κεντρίζουν περισσότερο το ενδιαφέρον τους και ότι περιλαμβάνει ρόδες βρίσκεται πάντα στην κορυφή των προτιμήσεών τους. Αυτό συμβάινει γιατί τα σπρώχνουν και αντιλαμβάνονται την κίνηση ή τα αναποδογυρίζουν και ασχολούνται με την περιστροφή των τροχών για ώρες. Έτσι λοιπόν η επιλογή ενός τροχήλατου παιχνιδιού σίγουρα θα χαροποιήσει το παιδάκι που θα το παραλάβει και επιπλέον θα του έχετε προσφέρει τον πιο χαριτωμένο φίλο να τον συντροφεύει στο μπουσούλημά του!

Δείτε όλα τα χαριτωμένα τροχήλατα παιχνίδια έως 25,00€ πατώντας εδώ

 

Σετ Φαγητού

Τα παιδάκια που βαπτίζονται ως επί το πλείστον έχουν ξεκινήσει τις στερεές τροφές αφού αυτές κάνουν την εμφάνισή τους μεταξύ του πέμπτου και του έκτου μήνα της ζωής τους. Αυτό σας δίνει λοιπόν την ευκαιρία να κάνετε ένα εξαιρετικά πρακτικό και συγχρόνως όμορφο δώρο που θα αξιοποιηθεί για πολύ καιρό και δεν είναι άλλο από το Σετ Φαγητού. Θα σκεφτείτε ότι οι γονείς θα έχουν ήδη εξασφαλίσει τα σκεύη της διατροφής του παιδιού, κάτι που φυσικά ισχύει, όμως την περίοδο που το παιδί τρώει τα πρώτα του γεύματα τα σκεύη δεν είναι ποτέ αρκετά! Το δώρο σας λοιπόν σίγουρα θα χαροποιήσει τους γονείς, ενώ αποτελεί μια ξεχωριστή επιλογή που διαφοροποιείται από τα ρούχα και τα παιχνίδια που ως είθισται θα κινηθούν οι περισσότεροι καλεσμένοι.

[products2]

Τα πιο όμορφα Σετ Φαγητού μπορείτε να τα βρείτε πατώντας εδώ

Χαλάκι Δραστηριοτήτων - Τσάντα Αποθήκευσης 2 σε 1 Play&Go

Ένα δώρο που πραγματικά αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του είναι το Play&Go! Πραγματικά είναι ένα δώρο ικανό να χαροποιήσει τόσο τους γονείς όσο και το παιδί. Πρόκειται για ένα χαλάκι δραστηριοτήτων που μπορεί να απλώνει πάνω του τα παιχνίδια το παιδί και να παίζει με τις ώρες και όταν έρθει η ώρα να τελειώσει το παιχνίδι, τραβώντας τα δύο σχοινάκια που διαθέτει στο πλάι μετατρέπεται αυτόματα σε τσάντα αποθήκευσης και περικλείει όσα παιχνίδια βρίσκονται πάνω σε αυτό! Είναι κυριολεκτικά ένα δώρο μπαλαντέρ αφού η χωρητικότητά του, του επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί για οτιδήποτε, ακόμα και για τα ρούχα!Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε αδιάβροχο Play&Go για να το έχουν οι γονείς στην παραλία με όλα τα παιχνίδια μέσα και να παίζει το μωρό επάνω. Κλείνοντας το μπορεί να ξεπλένει όλα τα παιχνίδια μαζί και μέσω των ειδικών οπών αποστράγγισης να αποβάλλεται το νερό και να αποθηκεύονται καθαρά εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε την Play&Go Color My Bag που περιλαμβάνει ειδικούς μαρκαδόρους για να την ζωγραφίσει το παιδί, την οποία μπορούν οι γονείς να πλύνουν στο πλυντήριο για να αφαιρεθεί το χρώμα ώστε να το ξαναζωγραφίσει το μικρό τους πλάσμα από την αρχή. Μπορείτε ακόμα να βρείτε και Play&Go που φωσφορίζει στο σκοτάδι για να εντυπωσιάσετε ακόμα περισσότερο το παιδάκι που θα την λάβει. Ωστόσο υπάρχουν και οι κλασσικές επιλογές σε μια πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων οι οποίες είναι εξίσου εξαιρετικές!

Δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σε Play&Go εδώ

 

Λικνιζόμενο Scooter

Τα λικνιζόμενα παιχνίδια αποτελούν τη ναυαρχίδα των κλασικών αξιών στα δώρα του παιδιού. Είναι ένα δώρο που μονοπωλεί πολλά χρόνια το ενδιαφέρον όλων και όχι άδικα αφού αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια για το παιδί. Πλέον τα λικνιζόμενα παιχνίδια έχουν εξελιχθεί τρομερά από άποψη design τόσο που πολλοί γονείς τα προμηθεύονται από αρκετά νωρίς χρησιμοποιώντας τα ως ιδιαίτερα διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Σίγουρα αυτό το δώρο θα κάνει το παιδάκι που θα το λάβει πολύ χαρούμενο και θα του προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

[products3]

Τα πιο ιδιαίτερα λικνιζόμενα θα τα δείτε πατώντας εδώ

 

Ποδήλατο Ισορροπίας/ Πατίνι

Ένα δώρο που όχι μόνο θα ξεχωρίσει και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των γονιών και του παιδιού, αλλά θα αναβαθμίσει το παιχνίδι και τις εξωτερικές δραστηριότητες σε πολύ μεγάλο βαθμό. Κατά κανόνα οι περισσότερες βαπτίσεις πραγματοποιούνται τους ήπιους μήνες από άποψη θερμοκρασίας, συνεπώς ξέρετε ότι το δώρο σας θα χρησιμοποιηθεί και μάλιστα πολύ άμεσα. Επιπρόσθετα δεδομένης της μέσης ηλικίας βάπτισης του παιδιού, έχετε την ευκαιρία να γίνετε αυτοί που του προσέφεραν το πρώτο ποδήλατο/πατίνι και για αυτό πάντα θα έχετε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το κατάλληλο ποδήλατο/πατίνι επιλέγοντας την σωστή ηλικία και το μοντέλο που επιθυμείτε. Κι αν το παιδάκι είναι πολύ μικρό σε ηλικία, τότε έχετε επιπρόσθετα την επιλογή για ένα τρίκυκλο που το κατευθύνουν αρχικά οι γονείς και όταν το παιδί μεγαλώσει μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως ποδηλατάκι. Τι καλύτερο; Επιλέξτε το πιο ξεχωριστό ποδήλατο ισορροπίας, πατώντας εδώ ή το δικό σας πατίνι πατώντας εδώ

 

Σκηνή Παιχνιδιού

Η σκηνή παιχνιδιού είναι ένα δώρο που ξέρετε εκ των προτέρων ότι θα το χαρεί το παιδάκι που θα το λάβει για πολλά χρόνια αφού θα γίνει το πιο αγαπημένο του σημείο μέσα στο σπίτι. Μέσα σε αυτό θα διαβάσει με τους γονείς του τα ομορφότερα παραμύθια και θα φτιάξει τις πιο μαγικές ιστορίες, θα παίζει με τα παιχνίδια του και θα ζήσει τις ωραιότερες στιγμές ακόμα και σε μεγαλύτερη ηλικία. Θα του προσφέρετε την δική του "φωλίτσα" και δεν θα το ξεχάσει ποτέ αυτό, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Ανακαλύψτε μοναδικές σκηνές παιχνιδιού εδώ

 

Τώρα πλέον έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές για να αποφασίσετε ποιο δώρο είναι αυτό που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο. Γνωρίζετε ότι όποια επιλογή και να κάνετε το δώρο σας σίγουρα θα ξεχωρίσει και θα επιτελέσει άρτια τον σκοπό της προσφοράς του. Και το καλύτερο; Μπορείτε να τα αποκτήσετε όλα με ένα μόνο κλικ εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά σας.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέο σχόλιο