211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Πως υπολογίζουμε το σωστό νούμερο σουτιέν θηλασμού

Posted by   Rock Sugar
25/11/2022
0

Η διαδικασία υπολογισμού είναι πολύ απλή και αποτελείται από τρία απλά βήματα.

1️⃣ Μετρήστε την διάμετρο του στήθους σας στο πιο «γεμάτο» σημείο.

2️⃣ Υπολογίστε την διάμετρο του θώρακα ακριβώς κάτω από το στήθος σας (εκεί που βρίσκεται συνήθως το λάστιχο του σουτιέν). Αυτό αποτελεί το μέγεθος του θώρακα σας (70, 75, 80, 85, 90, 95, 100).

3️⃣ Για να βρείτε το μέγεθος του CUP αφαιρείτε από την Διάμετρο του βήματος 1 την Διάμετρο του θώρακα και από την διαφορά που προκύπτει χρησιμοποιείτε τον Πίνακα του παρόντος post για να επιλέξετε ανάμεσα στα μεγέθη A,B,C,D,DD).

Η μεθοδολογία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον υπολογισμό του μεγέθους του σουτιέν όχι μόνο για τον θηλασμό αλλά και για όλα τα υπόλοιπα είδη σουτιέν.

Χρήσιμες παρατηρήσεις: Αν από την μέτρηση της διαμέτρου του θώρακα δεν προκύπτει ακριβώς κάποιο από τα δοθέντα μεγέθη τότε στρογγυλοποιείτε προς το πλησιέστερο (αν για παράδειγμα η μέτρηση βγει 84 τότε επιλέγετε την διάμετρο 85, ενώ αντίστοιχα αν έβγαινε η μέτρησή σας 81 τότε θα επιλέγατε την διάμετρο 80).

Κατά τις μετρήσεις των διαμέτρων δώστε προσοχή ώστε η μεζούρα να είναι παράλληλη με το έδαφος και να εφαρμόζει απόλυτα χωρίς ωστόσο να σας πιέζει σε κανένα σημείο . Δεν είναι λίγες οι φορές που καταλήγουμε να φοράμε λάθος νούμερο σουτιέν για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, για αυτό θεωρούμε ότι το παρόν post θα σας φανεί ιδιαίτερο χρήσιμο

Πηγή: https://carriwell.com/the-perfect-nursing-bra/

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέο σχόλιο