211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Εκπαιδευτικό ποτήρι Tip & Sip Tall 296ml - Pink

από την MUNCHKIN
Τιμή: 10.44
Παλιά τιμή: 10.99
12462
Άμεση Αποστολή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Μήπως ήρθε η ώρα το μωράκι σας να πίνει μόνο του το γάλα, τον χυμό ή το νερό του και να μεταβεί από το μπιμπερό στο εκπαιδευτικό ποτηράκι;

Τότε το Tip & Sip Tall της Munchkin είναι αυτό που αναζητάτε.

Όχι μόνο γιατί η χωρητικότητα των 296ml είναι ιδανική ακόμα και για το πρωινό και βραδινό του γαλατάκι ή το νερό του κατά την διάρκεια της μέρας, αλλά γιατί έχει κάτι που το ξεχωρίζει από όλα τα άλλα ποτηράκια ή παγουράκια με καλαμάκι και αυτό δεν είναι άλλο από το βαρίδι.

Αν έχετε ήδη πειραματιστεί στο να μάθετε το παιδί να χρησιμοποιεί το καλαμάκι θα παρατηρήσατε ότι όταν θέλει να πιει έχει την τάση να σηκώνει το ποτήρι όπως κάνει με το μπιμπερό με αποτέλεσμα το νερό να φεύγει από τον πάτο του ποτηριού και εν τέλει το παιδί να μην μπορεί να πιει νερό.

Αυτό δεν θα σας συμβεί ποτέ με το Tip & Sip, καθώς το βαρίδι που διαθέτει στη βάση του το καλαμάκι το κάνει να "ακολουθεί" πάντα το νερό. Έτσι ακόμα και όταν το παιδί σηκώνει το ποτηράκι για να πιει υπό γωνία ίδια με αυτή του μπιμπερό το βαρίδι παραμένει στο νερό και έτσι το παιδί πίνει κανονικά. Όταν εξοικειωθεί με το καλαμάκι μπορεί εύκολα να συνδυάσει την χρήση του εν συνεχεία και σε όρθια στάση. Αυτό ήταν! Έτσι απλά και εύκολα το παιδί έχει μεταβεί από το μπιμπερό στο καλαμάκι χωρίς τον παραμικρό κόπο και μόλις απέκτησε το αγαπημένο του ποτηράκι/παγουράκι το οποίο μπορεί να έχει μαζί του παντού αφού χάρη στο κουμπωτό καπάκι και τη λειτουργία Click Lock™, το ποτήρι είναι ιδανικό και για χρήση καθ' οδόν χωρίς διαρροές.

Με 100% εγγύηση αντικατάστασης από την Munchkin σε περίπτωση διαρροής! Σίγουρο και ασφαλές - το ποτήρι που πάντα ψάχνατε.

Χαρακτηριστικά:

  • Καλαμάκι με βαρίδι, ώστε το μωρό σας να κρατάει το ποτήρι σε οποιαδήποτε γωνία κλίσης
  • Με τεχνολογία Click-Lock® για να μην στάζει
  • Με μαλακό, εύκαμπτο καλαμάκι που δεν ερεθίζει τα ούλα
  • Περιλαμβάνεται βούρτσα για να καθαρίζετε εύκολα το καλαμάκι
  • Χωρητικότητα 296ml για γάλα, χυμό και νερό
  • Χωρίς BPA, κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων
  • 12+ μηνών
Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα

Δείτε ακόμα