211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Προστατευτικό Κρεβατιού Stars Grey (150x70cm)

από την INTERBABY
Τιμή: 65.00
BR006
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Η μετάβαση από την κούνια στο κρεβάτι μπορεί να είναι μία δοκιμασία τόσο για το μωρό όσο και για τους γονείς. Η Interbaby, γνωρίζοντας το αυτό, παρουσιάζει το πτυσσόμενο προστατευτικό κρεβατιού, εξασφαλίζει ότι το μωρό σας θα κοιμηθεί και θα παίξει άνετα και ξέγνοιαστα, χωρίς να κινδυνεύει να πέσει απο το κρεβάτι.

Το προστατευτικό είναι ένα universal προιόν, καθώς ταιριάζει εύκολα και προσαρμόζεται στα περισσότερα κρεβάτια. Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο να το ρυθμίσετε για να καλύψει τις δικές σας ανάγκες και να το προσαρμόσετε στο κρεβάτι και το στρώμα σας.

Η τοποθέτηση του προστατευτικού είναι εύκολη υπόθεση, ενώ το σύστημα γρήγορης αναδίπλωσης σας διευκολύνει ακόμα περισσότερο, καθώς δεν είναι πλέον ανάγκη να αφαιρείτε το προστατευτικό μετά απο κάθε χρήση. Επίσης, το σετ περιλαμβάνει και τσάντα μεταφοράς για να μπορείτε να παίρνετε μαζί σας το προστατευτικό όποτε και όπου χρειαστεί.

Επειδή εκτός απο την ασφάλεια, προτεραιότητα είναι και η άνεση, το προστατευτικό αποτελείται από μεταλλικό, ανθεκτικό πλαίσιο και απο μαλακό, φιλικό προς το δέρμα εύκαμπτο ύφασμα, που δεν θα προκαλέσει τραυματισμούς ή ερεθισμούς, και είναι φυσικά διάτρητο, έτσι ώστε να μπορείτε να είστε διαρκώς σε οπτική επαφή με το μωρό σας. Το ύφασμα του προστατευτικού μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα για να πλυθεί.

Χαρακτηριστικα

  • Διαστάσεις: 150x70 cm
Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα