211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Μαγνητικό εκπαιδευτικό παιχνίδι STEM τουβλάκια Magicube Wheels 13 τεμαχίων - Green (12+μηνών)

Τιμή: 24.99
PF.331.202.00
Άμεση Αποστολή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Τα μαγνητικά παιχνίδια Geomag World έχουν μετατρέψει τα μαγνητικά παιχνίδια για νήπια σε κάτι μαγικό!

Αυτά τα φιλικά προς το περιβάλλον, με 84% ανακυκλωμένα πλαστικά μαγνητικά δομικά στοιχεία έχουν τουβλάκια σε μεγάλα σχήματα που κάνουν κλικ για να δημιουργήσουν εντυπωσιακά οχήματα και χαρακτήρες. 

Το σετ Geomag Magicube Wheels 13 τεμαχίων είναι κατάλληλο για μικρά χέρια που εξοικειώνονται στις πρώτες τους κατασκευές με μαγνητικά δομικά στοιχεία που είναι ιδανικά για την ανάπτυξη των πρώτων κατασκευαστικών δεξιοτήτων και του συντονισμού. 

Οι δυνατότητες κατασκευής που προσφέρουν είναι στην κυριολεξία αμέτρητες! Τα μαγνητικά τετράγωνα και τα σχήματα είναι τα τέλεια μέσα κατασκευής για ευφάνταστο και δημιουργικό παιχνίδι. Θα εκπλαγείτε όταν δείτε πόσους διαφορετικούς τρόπους σύνδεσης μπορεί να βρεί το παιδί. Η φαντασία των παιδιών προσχολικής ηλικίας ενισχύεται με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο με τα μαγνητικά παιχνίδια.

Οι μαγνήτες είναι εξαιρετικά παιχνίδια ανάπτυξης και ανακάλυψης, καθώς θα κρατήσουν την προσοχή τους ενώ χτίζουν και συγχρόνως θα συμβάλλουν στον συντονισμό χεριού-ματιού, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και κριτικής σκέψης.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια της εταιρείας Geomag συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

Χαρακτηριστικά:

  • Κατάλληλο για ηλικίες: 1-5 ετών
  • Υλικό κατασκευής: Ανακυκλωμένο πλαστικό
  • Διατάσεις προϊόντος: M: 32,0 Π: 21,0 Υ: 7,0

 

Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα