211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Μαγνητικό εκπαιδευτικό παιχνίδι STEM τουβλάκια Magicube World 32 τεμαχίων - Green (12+ μηνών)

Τιμή: 49.99
PF.331.203.00
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Εάν θέλετε αλληλεπίδραση, διέγερση, δημιουργικότητα και σκέψη - ρίξτε ένα σετ από αυτά στο τραπέζι ή στο πάτωμα, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τα αποτελέσματα.

Ένα εξαιρετικά ευεργετικό εκπαιδευτικό παιχνίδι!

Η απλή κατασκευή με μαγνητικά χρωματιστά τουβλάκια και μεταλλικές σφαίρες χαρίζει σε μικρούς και μεγάλους με άπειρες δομικές δυνατότητες!

Οι συνδυασμοί για δισδιάστατα και τρισδιάστατα σχέδια και ρεαλιστικά μοντέλα είναι στην κυριολεξία αμέτρητοι!

Το Geomag τα έχει όλα: φυσική, γεωμετρία, έννοιες χημείας, αρχιτεκτονική και μηχανική. Διεγείρει τη δημιουργικότητα και τη λογική συλλογιστική, ενώ αναπτύσσει τιε χειρωνακτικές ικανότητες του παιδιού καθώς και την αίσθηση αναλογίας.

Το Geomag επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δοκιμάσει την ικανότητά του να κατασκευάσει οτιδήποτε. Ίσως η πραγματική αξία του Geomag να βρίσκεται στο δέσιμο που προκύπτει αυθόρμητα όταν οι άνθρωποι ενώνονται πάνω από ένα σωρό από αυτά τα υπέροχα μαγνητικά κομμάτια και καλούνται να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό.

Δημιουργήστε εντυπωσιακά ή απλά σχήματα σε 2 ή 3 διαστάσεις. Ένα skateboard, ένα λουλούδι, ένα ρομπότ, οτιδήποτε προστάξει η φαντασία σας. Αποκτήστε μια αίσθηση της αρχιτεκτονικής ομορφιάς και των δημιουργικών δυνατοτήτων του Geomag μέσα από αυτό το σετ παιχνιδιού που αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή εισαγωγής στον θαυμαστό κόσμο των κατασκευών.

Χαρακτηριστικά:

  • Κατάλληλο για ηλικίες: 1-5 ετών
  • Υλικό κατασκευής: Ανακυκλωμένο πλαστικό
  • Διατάσεις προϊόντος: M: 42,0 Π: 26,0 Υ: 7,0

 

Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα