211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Σετ Κατασκευής(STEAM) Basic Fun Σετ Motorized Creations-325 Τμχ

Τιμή: 34.99
85049
Άμεση Αποστολή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Αυτό το σετ κατασκευής της K'NEX διαθέτει 325 διαφορετικές ράβδους, συνδέσμους και έναν κουρδιστό κινητήραc, τα οποία μπορούν να συναρμολογηθούν σε σχέδια 3D. Τα παιδιά μπορούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες για να δημιουργήσον 25 διαφορετικά μοντέλα όπως: βόλτα με πειρατικό πλοίο, ένα αυτοκίνητο αγώνων turbo, ένα ελικόπτερο και πολλά ακόμα! Βοηθήστε τα παιδιά σας να κατανοήσουν καλύτερα τα θέματα STEAM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Τέχνες και Μαθηματικά) με εύκολες οδηγίες.

  • Σετ κατασκευών K'NEX: Σε κάθε σετ περιλαμβάνεται ένα εγχειρίδιο βήμα προς βήμα για να ζωντανέψει τη φαντασία! Συνδυάζοντας την Επιστήμη, την Τεχνολογία, τη Μηχανική, τις Τέχνες και τα Μαθηματικά με φαντασία, η K'NEX παρέχει ειδικά σχεδιασμένα παιχνίδια για κάθε ηλικία!
  • Παιδικό παιχνίδι κατασκευής: Με 325 διαφορετικές ράβδους και συνδέσμους και έναν κουρδιστό κινητήρα, τα οποία μπορούν να συναρμολογηθούν σε σχέδια 3D. Τα παιδιά μπορούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες για να δημιουργήσουν 25 διαφορετικά μοντέλα όπως: βόλτα με πειρατικό πλοίο, ένα αυτοκίνητο αγώνων turbo, ένα ελικόπτερο και πολλά ακόμα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για τα παιδιά να μεγαλώνουνκαι να αναπτύσσονται ενώ μαθαίνουν με αυτό το σε κατασκευής!
  • Εκπαιδευτικό παιχνίδι: Αυτό το σετ μηχανικής ενθαρρύνει την ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων, την επιδεξιότητα, την χωρική επίγνωση και την επίλυση προβλημάτων χρησιμοποιώντας τις χρωματικά κατηγοριοποιημένες ράβδους και συνδέσμους που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να κουμπώνουν μαζί.

 

Χαρακτηριστικά

  • Ηλικίες: 7+ ετών
Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα