211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Σετ Κατασκευής(STEAM) Basic Fun Σετ Mega Models-700 Τμχ

Τιμή: 59.99
80209
Άμεση Αποστολή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Αυτό το σετ κατασκευής απο την K'NEX διαθέτει 700 διαφορετικά κομμάτια με ράβδους και συνδέσμους, τα οποία μπορούν να συναρμολογηθούν σε 3D Mega Model σχήματα. Τα παιδιά μπορούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες για να δημιουργήσουν 40 διαφορετικές ιδέες για μοντέλα όπως: ένα Hovercraft, έναν Φάρο, ένα υδροπλάνο, ένα κρουαζιερόπλοιο και πολλά ακόμα! Βοηθήστε τα παιδιά σας να κατανοήσουν καλύτερα τα θέματα STEAM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική, τέχνες και μαθηματικά) με εύκολες οδηγίες.

  • Σετ Κατασκευής K'NEX : Σε κάθε σετ περιλαμβάνεται ένα εγχειρίδιο βήμα προς βήμα για να ζωντανέψει την φαντασία! Συνδυάζοντας την Επιστήμη, την Τεχνολογία, την Μηχανική, τις Τέχνες και τα Μαθηματικά με την φαντασία, η K'NEX παρέχει ειδικά σχεδιασμένα παιχνίδια για κάθε ηλικία.
  • Παιδικό παιχνίδι κατασκευής: Με 700 κομμάτια και 40 διαφορετικά μοντέλα για κατασκευή όπως ένα Hovercraft, ένας Φάρος, ένα Υδροπλάνο, ένα Κρουαζιερόπλοιο και πολλά ακόμα υπάρχουν πολλοί τρόποι για τα παιδιά να μεγαλώνουνκαι να αναπτύσσονται ενώ μαθαίνουν με αυτό το σε κατασκευής!
  • Εκπαιδευτικό παιχνίδι: Αυτό το σετ μηχανικής ενθαρρύνει την ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων, την επιδεξιότητα, την χωρική επίγνωση και την επίλυση προβλημάτων χρησιμοποιώντας τις χρωματικά κατηγοριοποιημένες ράβδους και συνδέσμους που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να κουμπώνουν μαζί.

 

Χαρακτηριστικά

  • Ηλικίες: 7+ ετών
Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα