211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Πίστα Λαβύρινθος με Μπίλιες - Hape Quadrilla Race to the Finish

από την HAPE
Τιμή: 33.94
Παλιά τιμή: 34.99
E6021A
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Οι μπίλιες είναι ίσως ένα από τα πιο διαχρονικά παιχνίδια, καθώς έχει προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης σε πολλές γενιές για αυτό και η αξία τους παραμένει αναλλοίωτη με το πέρασμα του χρόνου. Οι γονείς αναλαμβάνουν να συστήσουν στα παιδιά τους τις μπίλιες και να τα μυήσουν σε αυτό το μοναδικό παιχνίδι.

Όμως η Πίστα Λαβύρινθος Quadrilla της Hape αναβαθμίζει τελείως τον κλασικό τρόπο παιχνιδιού με τις μπίλιες και ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους με τις εντυπωσιακές δυνατότητες που προσφέρει. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο κατασκευαστής ορίζει τις ηλικίες χρήσης του παρόντος παιχνιδιού από 4 έως 99 ετών!

Ρίξτε δύο μπίλιες από πάνω και παρακολουθήστε πώς τρέχουν από διαφορετικά μονοπάτια προς τα κάτω. Παρέχει ατελείωτες δημιουργικές δυνατότητες οικοδόμησης και ενθαρρύνει τη χωρική σκέψη και την επίλυση προβλημάτων. Κάθε ένα από τα επτά πολύχρωμα μπλοκ έχει διαφορετική λειτουργία και προσδίδει διαφορετική κίνηση στην μπίλια για την απόλυτη ανατροπή της διαδρομής. Ποιος θα κερδίσει αυτόν τον αγώνα;

Τα ανθεκτικά φινιρίσματα, η ειδική βαφή με βάση το νερό που είναι ασφαλήςκαι κατάλληλλη για τα παιδιά και η κατασκευή από μασίφ ξύλο που είναι κατασκευασμένηο το παιχνίδι, κάνουν την πίστα Quadrilla ένα ξεχωριστό κειμήλιο που όχι μόνο θα απολαύσουν τα παιδιά για πολλά χρόνια, αλλά γιατί όχι και να το παραδώσουν και στην επόμενη γενιά. 

Χαρακτηριστικά

  • Ηλικία: 4+ ετών
  • Διαστάσεις προϊόντος: ‎35.05 x 7.87 x 36.07 cm (ΜxΠxΥ)
  • 1,3 kg

 

Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα