211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Πολύχρωμο Ντόμινο 100 Τεμαχίων - Dynamo Dominoes

από την HAPE
Τιμή: 33.94
Παλιά τιμή: 34.99
E1042
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε το βραβευμένο πολύχρωμο σετ Domino Dynamo, ένα ευέλικτο και άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι και εργαλείο για τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Περιλαμβάνει ένα πολύχρωμο μονοπάτι με πάνω από 100 ξύλινα μπλοκ ντόμινο με ειδικά πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως γέφυρα, κουδούνι, ράγες και διάφορα κόλπα που κάνουν αυτό το σετ  τον καλύτερο τρόπο μύησης στον μαγικό κόσμο του ντόμινο για γονείς και παιδιά.

Τα παιχνίδια Hape διεγείρουν τα παιδιά σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους και βοηθούν στην ενεργοποίηση και ανάπτυξη των φυσικών τους ικανοτήτων ενώ διασκεδάζουν όλη την ημέρα, κάτι στο οποίο ειδικεύεται το παρόν παιχνίδι. Το Dynamo Domino Set έχει σχεδιαστεί για να εμπλέκει τα παιδιά στην πρώιμη ανάπτυξη STEM που αναφέρεται στους ακαδημαϊκούς κλάδους: Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά. Ενθαρρύνει τα παιδιά να αναπτύξουν βασικές δεξιότητες μηχανικής καθώς μελετούν τις αρχές της ισορροπίας, της αιτίας και του αποτελέσματος και μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τη σημασία της προσαρμογής της στρατηγικής τους μέχρι να καταφέρνουν να χτίσουν ή να στοιβάξουν τη δική τους δυναμική πορεία ντόμινο. Με αυτόν τον τρόπο οι μικροί μηχανικοί δεν χάνουν ποτέ τον ενθυσιασμό τους και περνούν ώρες με το συναρπαστικό dynamo domino για περισσότερη μάθηση και ακόμα περισσότερη διασκέδαση!

Το υψηλής ποιότητας παιδικό σετ ντόμινο και τα πρόσθετα επτά μπόνους κόλπα είναι κατασκευασμένα με ξύλο που προέρχεται από περιβαλλοντικά βιώσιμα δάση. Το ανθεκτικό φινίρισμα βαφής για παιδιά και η κατασκευή από μασίφ ξύλο κάνουν αυτό το παιχνίδι εξαιρετικά ανθεκτικό για να μπορέσει να το απολαύσει τπ παιδί για ππολλά χρόνια.Το Dynamo Dominoes είναι ο περήφανος αποδέκτης του βραβείου Oppenheim Toy Portfolio Gold Seal Award για το 2015.

Χαρακτηριστικά

  • Ηλικία: 3+ ετών
  • Διαστάσεις προϊόντος: ‎‎25.91 x 8.89 x 24.13 cm (ΜxΠxΥ)
  • 1,2 kg
Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα