211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Μουσικό Mobile Take Along Black&White Decor

από την TINY LOVE
Τιμή: 37.50
BR7793100
Παράδοση σε 4 - 7 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:
Το φορητό mobile take along Black & White Décor μπορεί να τοποθετηθεί παντού, σε κρεβάτι, καρότσι, λίκνο, παρκοκρέβατο, κάθισμα αυτοκίνητου, χάρη στους διαφορετικούς τρόπους στερεώματος και πιασίματος.
Με 30 λεπτά συνεχόμενης μουσικής και 5 διαφορετικές μελωδίες.
  • 0+ μηνών: Ισορροπημένη συναισθηματική
    • Αφήστε το μικρό σας να ξαπλώσει κάτω από το μουσικό mobile, στο σπίτι ή εν κινήσει, και απολαύστε την αργή περιστρεφόμενη κίνηση, τους χαριτωμένους χαρακτήρες που χαμογελούν από ψηλά και 5 μελωδίες, οι οποίες συνδυάζονται για να προσφέρουν ακριβώς το σωστό επίπεδο ακουστικής και οπτικής διέγερσης
  • 0-3 μηνών: Υποστήριξη συναισθηματικής ανάπτυξης
    • Πάρτε το μικρό μουσικό mobile μαζί σας, σε εξόδους και διακοπές, δίνοντας στο μωρό σας την αίσθηση του σπιτιού σε άγνωστα περιβάλλοντα. Η αίσθηση της οικειότητας καταπραΰνει και καθησυχάζει το μικρό σας, υποστηρίζοντας τη συναισθηματική ανάπτυξη και εξέλιξη.
  • 3+ μηνών: Ενθάρρυνση της επικοινωνίας
    • Οι χαρακτήρες που περιστρέφονται στο μουσικό mobile παρακινούν το μικρό να “φλυαρεί”, ενθαρρύνοντας την επικοινωνία. Επιπρόσθετα, μιλήστε στο μωρό σας για τους χαριτωμένους χαρακτήρες χρησιμοποιώντας απλές προτάσεις: "Κοίτα, εδώ είναι το χαριτωμένο πάντα", "Το σύννεφο είναι τόσο μαλακό!", κλπ.
Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα

Δείτε ακόμα