211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Σετ φτυάρι-σίτα-μπαλάκι - Ocean

από την QUUT
Τιμή: 12.00
QU172994
Άμεση Αποστολή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Ένα υπέροχο σετ για άπειρα παιχνίδια!

Αυτό το υπέροχο minimal σετ με το ιδιαίτερο design του είναι όσο μικρό χρειάζεται για να το έχετε μαζί σας παντού και έχει την ικανότητα να προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης στο παιδί συνδυάζοντας πάρα πολλά παιχνίδια!

Πιο συγκεκριμένα το σετ αποτελείται από δύο χωνάκια και ένα μπαλάκι.

Το ένα χωνάκι λειτουργεί ως φτυάρι για να μπορεί να σκάβει και να δημιουργεί τις πιο όμορφες κατασκευές ή ρυάκια στην άμμο. Παράλληλα το σχήμα του, του επιτρέπει να χρησιμοποιείται και ως χωνί για να μπορεί το παιδί να το χρησιμοποιήσει στη θάλασσα ή στο μπάνιο γεμίζοντάς το με νερό και παρακολουθόντας το να αδειάζει από την άλλη πλευρά σιγά-σιγά.

Το δεύτερο χωνάκι διαθέτει οπές ώστε να μπορεί το παιδάκι να το χρησιμοποιεί ως σίτα για να "κοσκινίζει" την αμμο που τους αρέσει ιδιαίτερα και να ανακαλύπτει ¨θησαυρούς" όπως κοχύλια ή πετρούλες με ιδιαίτερους χρωματισμούς και σχήματα. Παράλληλα το χωνάκι σίτα αν γεμίσει με νερό λειτουργεί ως ποτιστηράκι και αποτελεί ένα εξαιρετικό παιχνίδι για την θάλασσα ή το μπάνιο.

Το μπαλάκι που περιλαμβάνεται στο σετ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κυλήσει στα ρυάκια που δημιουργεί το παιδί ή για ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι ως εξής:

Το ένα παιδάκι κρατάει το ένα χωνάκι και το άλλο το άλλο. Το ένα παιδάκι βάζει το μπαλάκι μέσα στο χωνάκι του το οποίο ανασηκώνει ώστε να πεταχτεί το μπαλάκι από το εσωτερικό του και να καταλήξει μέσα στο άλλο χωνάκι. Ένα πρωτότυπο και άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι που θα απασχολήσει τα παιδάκια σας δημιουργικά!

  • Διαστάσεις 6,9 x 15,6 x 9,1 cm.
  • Κατάλληλο για παιδάκια 3 ετών και άνω
  • Τα φτυαράκια είναι από πολυπροπυλένιο (PP) και το μπαλάκι από PVC 
  • Τα υλικά κατασκευής είναι απαλλαγμένα από latex και BPA, ενώ είναι και ανακυκλώσιμα
Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα

Δείτε ακόμα