211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Χαλάκι Δραστηριοτήτων - Anika Plus Blue/Yellow

από την LIONELO
Τιμή: 84.99
5902581659149
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Τα παιδιά τους πρώτους μήνες της ζωής ανακαλύπτουν τον κόσμο πρωτίστως με την όραση και αφή. Το εκπαιδευτικό χαλάκι Anika εξοικειώνει το μωρό με σχήματα και χρώματα, και φροντίζει για την ανάπτυξη του συντονισμού των κινήσεων του. Οι κουδουνίστρες και τα παιχνίδια ενθαρρύνουν το μωρό να φτάσει σε αυτά και να παίξει. Η χρήση έντονων, χαρούμενων χρωμάτων διεγείρει την αίσθηση της όρασης και αναπτύσσει τη φαντασία και τη συγκέντρωσή. Το στρωματάκι είναι κατασκευασμένο από ειδικό παχύ υλικό, το οποίο δίνει εξαιρετική θερμομόνωση από το έδαφος και η μαλακή γέμιση χαρίζει άνεση στο μωρό. Χάρη στις προσθήκες που περιλαμβάνονται στο σετ, το παιδί θα ενισχύσει τους μυς της πλάτης, των ώμων και του λαιμού κατά τη διάρκεια του χαρούμενου παιχνιδιού, για να ανακαλύπτει και να αντιλαμβάνεται όλο και περισσότερα κάθε μέρα.

Εκπαίδευση και εκγύμναση
Οι πλευρές του στρώματος μπορούν να ανυψωθούν και να χαμηλώσουν, ενώ οι βραχίονες μπορούν να συναρμολογηθούν σε διάφορες διαμορφώσεις, επιτρέποντας την προσαρμογή του χώρου στο παιδί και την πραγματοποίηση αλλαγών για την αποφυγή της μονοτονίας.

Λειτουργία παρκοκρέβατου
Χάρη στα πτυσσόμενα πλαϊνά και τους ειδικούς σταθεροποιητές, το χαλάκι μπορεί να μετατραπεί σε ένα άνετο και ασφαλές πάρκο.

Ζωντανά χρώματα
Η χρήση έντονων, αντίθετων χρωμάτων διεγείρει την αίσθηση της όρασης ενός μικρού εξερευνητή και έτσι αναπτύσσει τη φαντασία και τη συγκέντρωσή του.

Σετ παιχνιδιών
Ένα πλούσιο σύνολο παιχνιδιών αναπτύσσει τις κινητικές δεξιότητες και τον συντονισμό.Τα παιχνίδια διαφόρων σχημάτων και χρωμάτων έχουν πρόσθετες λειτουργίες - κάποια βγάζουν ήχο ή κουδουνίζουν.Όταν το παιδί κουραστεί, μπορείτε να τα αποσυνδέσετε γρήγορα.

Βιβλιαράκι
Ιδιαίτερα αξιοσημείωτο είναι το βιβλιαράκι που περιλαμβάνεται στο σετ, το οποίο έχει πολλές πολύχρωμες εικόνες, έναν καθρέφτη και είναι απόλυτα ασφαλές για το μωρό. Το βιβλιαράκι μπορεί να αποσπαστεί ελεύθερα από το χαλάκι, έτσι ώστε το παιδί να μπορεί να πάρει μαζί του το αγαπημένο του παιχνίδι σε ένα ταξίδι ή να κοιμηθεί.

Κουδουνίστρες
Το μοντέλο Anika έχει ένα ελαστικό κορδόνι με πολύχρωμες κουδουνίστρες. Προσφέρει πρόσθετη διασκέδαση στο παιδί, ενώ το σύστημα κλιπ επιτρέπει την τοποθέτηση σε άλλα μέρη - για παράδειγμα στο παρκοκρέβατο ή στο καροτσάκι.

Πολυχρηστικό μαξιλαράκι
Μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από το κεφαλάκι, την κοιλιά ή τους γοφούς.
Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να βοηθά το παιδί να σηκώνεται και να ενισχύει τους μυς του.
Το μαξιλάρι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε καροτσάκια και καρέκλες.
Υπάρχει η δυνατότητα προσάρτησης παιχνιδιών απευθείας στο μαξιλάρι, παρέχοντας στο μωρό επιπλέον κίνητρο να ανασηκωθεί και να δυναμώσει.

Ενισχυμένο στρώμα
Ο πάτος του στρώματος έχει κατασκευαστεί από πολλές στρώσεις υλικού για να εξασφαλίζει ζέστη και άνεση. Είναι ανθεκτικός στην τριβή. Διαθέτει γέμιση αποτελούμενη απο μαλακές ίνες. Το πολύχρωμο στρώμα μπορεί να καθαριστεί πολύ εύκολα.

Ανάπτυξη και διέγερση
Τα μωρά ανακαλύπτουν τον κόσμο με την όραση και την αφή. Κουδουνίστρες, μασητικά και άλλα παιχνίδια ενθαρρύνουν το μικρό παιδί να τα φτάσει και να παίξει.

Συντονισμός
Το μωρό παίζοντας αναπτύσσει τον συντονισμό των κίνησεων και των ματιών-χεριών, ενισχύει τους μυς του και μαθαίνει να κρατάει το κεφαλάκι του σταθερό.

Γνωριμία με τον κόσμο
Το χαλάκι παρουσιάζει έναν φιλικό κόσμο της φύσης. Το παιδί μαθαίνει τα ζωάκια ενώ παίζει.

Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα