211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Χαλάκι Δραστηριοτήτων - City

από την QKIDS
Τιμή: 63.00
Παλιά τιμή: 70.00
5900495892775
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Ένα ταξίδι στην πόλη χωρίς να φύγετε από το σπίτι σας; Γιατί όχι! Το εκπαιδευτικό χαλάκι δραστηριοτήτων CITY λέει στο παιδί μια πολύχρωμη ιστορία για την πόλη, η οποία γίνεται πιο ελκυστική από τα διάφορα παιχνίδια. Θα ταξιδέψουμε μαζί;

Το χαλάκι CITY έχει πολλά "αξιοθέατα" για τους μικρούς μας φίλους και τα χαρακτηριστικά του το καθιστούν ιδανικό για το μικρό σας:

  • Είναι κατασκευασμένο από ωραίο και μαλακό υλικό, ιδανικό για το δέρμα του μικρού παιδιού
  • Παρέχει επαρκή θερμομόνωση, χάρη στην οποία το παιδί σας θα είναι ζεστό
  • Οι ακτίνες συνδέονται με ένα πλέγμα με πολύχρωμη εκτύπωση που ενεργοποιεί την όραση του παιδιού
  • Το χαλί διαθέτει 5 κρεμαστά διαφορετικά παιχνίδια η διάταξη των οποίων μπορεί να αλλάξει ελεύθερα αλλά μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα.
  • Το σετ περιλαμβάνει ζωάκια που κάνουν θόρυβο όταν τα ζουλάς, λαμπερό ήλιο και καθρέφτη
  • Το στρώμα στο σετ έχει μαξιλάρι, το οποίο αυξάνει την άνεση του παιδιού ενώ βρίσκεται ξαπλωμένο μπρούμυτα
  • Χρωματιστές πολύχρωμες μπάλες στο χαλί για να κάνουν τη διασκέδαση πιο ελκυστική
  • Συμμόρφωση με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN-71
Σε γενικές γραμμές:

✔️ Το εκπαιδευτικό χαλάκι είναι ένα ασφαλές μέρος για παιχνίδι - το CITY είναι μια ελκυστική παιδική χαρά με ποικιλία παιχνιδιών.

✔️ Το εκπαιδευτικό στρώμα υποστηρίζει τον οπτικό συντονισμό - πολύχρωμα παιχνίδια που τοποθετούνται στις καμάρες του χαλιού CITY και μια εικόνα στο δίχτυ, προσελκύουν τα μάτια ενός περίεργου μωρού, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα την ανάπτυξή του

✔️Το εκπαιδευτικό χαλάκι υποστηρίζει την ανάπτυξη λεπτών και ακαθάριστων κινητικών δεξιοτήτων. Τα παιχνίδια στο χαλί πρέπει επομένως να τοποθετηθούν όσο το δυνατόν ευρύτερα, έτσι ώστε το παιδί να προσπαθεί να φτάσει, να πιάσει και να μετακινηθεί. Τα παιχνίδια στο χαλάκι CITY κρέμονται σε κάθε πλευρά, γεγονός που αναγκάζει το μικρό παιδί να κινηθεί, αλλά επίσης ποικίλλουν έτσι ώστε να θέλει να δοκιμάσει νέα ερεθίσματα μετά από λίγο στο παιχνίδι. Τα παιχνίδια και ο ήλιος θα ενθαρρύνουν επίσης τα χέρια του παιδιού σας να κινούνται και να συντονίζονται.

✔️ Το εκπαιδευτικό χαλάκι διεγείρει τις αισθήσεις - χάρη στα αισθητήρια παιχνίδια με ήχο, το παιδί σας εκπαιδεύει την όραση και την ακοή του. Η αίσθηση της αφής διεγείρεται από το λεπτό και μαλακό υλικό με το οποίο έχει φτιαχτεί το χαλάκι και τα παιχνίδια Το CITY διαθέτει έως και 5 παιχνίδια, καθώς και πολύχρωμες μπάλες και ένα πολύχρωμο μαξιλάρι.
Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα