211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Χαλάκι Δραστηριοτήτων - Park

από την QKIDS
Τιμή: 89.10
Παλιά τιμή: 99.00
5900495892805
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν, ακόμη και τα μικρότερα! Το εκπαιδευτικό χαλάκι δραστηριοτήτων PARK είναι η πρώτη "παιδική χαρά" για το παιδί σας. Ασφαλές και τόσο ελκυστικό που δεν βαρεθεί ποτέ!

Το εκπαιδευτικό στρώμα είναι ένα ασφαλές μέρος για παιχνίδι -περιφραγμένό επιπλέον με ένα βελούδινο προστατευτικό που θα σας επιτρέψει να αφήσετε το μικρό παιδί μόνο του για μια στιγμή και να μην ανησυχείτε ότι θα περιπλανηθεί μέσα στο σπίτι.

Το εκπαιδευτικό χαλάκι υποστηρίζει τον οπτικό συντονισμό - τα πολύχρωμα παιχνίδια που τοποθετούνται στις καμάρες του PARK προσελκύουν την περιέργεια του μωρού, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα την ανάπτυξή του. Τα ήπια, ευαίσθητα χρώματα βοηθούν το παιδί να επικεντρωθεί στο επιλεγμένο στοιχείο.

Το εκπαιδευτικό χαλάκι υποστηρίζει την ανάπτυξη λεπτών και κινητικών δεξιοτήτων - Επομένως, τα παιχνίδια πρέπει να τοποθετούνται όσο το δυνατόν ευρύτερα, έτσι ώστε το παιδί να προσπαθεί να φτάσει, να πιάσει και να μετακινηθεί. Τα παιχνίδια στο PARK κρέμονται σε κάθε πλευρά, γεγονός που αναγκάζει το μικρό παιδί να κινηθεί, είναι επίσης διαφορετικά, έτσι ώστε να θέλει να δοκιμάσει νέα ερεθίσματα μετά από λίγη ώρα. Το βιβλίο και τα παιχνίδια επίσης θα ενθαρρύνουν τα χέρια του παιδιού σας να δουλέψουν.

Το εκπαιδευτικό χαλάκι διεγείρει τις αισθήσεις - χάρη στο αισθητήριο πάνελ με ήχο και φως, το παιδί σας εκπαιδεύει την όραση και την ακοή του. Η αίσθηση της αφής διεγείρεται από το λεπτό και μαλακό υλικό με το οποίο είναι επενδυμένα το χαλάκι και τα παιχνίδια.

Το χαλάκι θα προσφέρει μια στιγμή χαλάρωσης για τη μαμά - το φως, ο ήχος, τα αισθητήρια παιχνίδια είναι όλα όσα αγαπάει το παιδί σας. Όταν το μικρό παιδί σας παρατηρεί αυτά τα αξιοθέατα, έχετε λίγες στιγμές για τον εαυτό σας.

Χαρακτηριστικά

  • Φτιαγμένο με βελούδινη επένδυση, που το κάνει ωραίο και λεπτό, ιδανικό για το δέρμα ενός μικρού παιδιού παρέχει επαρκή θερμομόνωση, χάρη στην οποία το παιδί σας θα είναι ζεστό
  • Οι ακτίνες είναι ρυθμιζόμενες και έχουν πολλές επιλογές που σας επιτρέπουν να αλλάξετε τη θέση τους
  • 5 διαφορετικά παιχνίδια είναι προσαρτημένα στο χαλάκι, η διάταξη των οποίων μπορεί να αλλάξει ελεύθερα, μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα.
  • Το σετ περιλαμβάνει: 3 ζώακια, μία κουδουνίστρα και έναν καθρέφτη
  • Διαθέτει έναν πίνακα αισθητήρων εξοπλισμένο με μελωδίες και φως, διαθέτει επίσης χειριστήρια έντασης, τα οποία σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη φωνητική ισχύ στις προτιμήσεις σας
  • Συμμορφώνεται με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN-71
  • Κατάλληλο για παιδιά από τις πρώτες μέρες της ζωής τους
  • Διαστάσεις: 85 cm x 85 cm x 50 cm
  • Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται στο σετ
Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα

Δείτε ακόμα