211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Χαλάκι Δραστηριοτήτων - Luxe Boho Chic

από την TINY LOVE
Τιμή: 187.00
BR7571000
Παράδοση σε 4 - 7 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Υποστηρίζοντας όλες τις αναπτυξιακές δεξιότητες, αυτό το παιχνιδιάρικο και μοντέρνο παιδικό γυμναστήριο περιλαμβάνει 20 δημιουργικές δραστηριότητες.

Το μαλακό χαλάκι δραστηριότητας με διπλή επένδυση είναι κατασκευασμένο από υφάσματα υψηλής ποιότητας και συνδυάζεται με μια φυσική ξύλινη αψίδα εξοπλισμένη με μια επιλογή από αξιολάτρευτα κρεμαστά παιχνίδια. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η μοναδική χρωματική παλέτα της Boho Chic Collection θα συμπληρώσουν το εσωτερικό του σπιτιού σας και θα δημιουργήσουν ένα γαλήνιο, καλά δομημένο περιβάλλον που θα υποστηρίξει την εξερεύνηση. Το γυμναστήριο συνοδεύεται από ένα σετ από milestone cards για κάθε μήνα, που προσφέρει έναν υπέροχο τρόπο δημιουργίας αξιολάτρευτων αναμνηστικών που γιορτάζουν την ανάπτυξη του μωρού σας. Απλώς γυρίστε την κάρτα για να ανακαλύψετε μια χρήσιμη συμβουλή που θα σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα για την ανάπτυξη του μωρού σας σε αυτό το στάδιο.

Αισθήσεις: Το λουλούδι με τις διαφορετικές υφές και τον ήχο θροίσματος που παράγει ενεργοποιεί τις αισθήσεις του μωρού

Ανάπτυξη γνωστικής ικανότητας: Ο Mark ο βραδύπους ενθαρρύνει την γνωστική ανάπτυξη του παιδιού

Συναισθήματα: Η Janis το κοάλα προωθεί την ανάπτυξη της συναισθηματικης νοημοσύνης του πιαδιού

Κινητικές δεξιότητες: Η διαδραστικες λειτουργίες που περιλαμβάνει το χαλάκι δραστηριοτήτων luxe boho chic συμβάλλουν στην παράταση της παραμονής του παιδιού στην κοιλιά και της ενδυνάμωσής του

Δημιουργικότητα: Οι χαριτωμένοι χαρακτήρες βοηθούν το παιδί να αφήσει ελεύθερη την φαντάσια του

Επικοινωνία: Ο ανοιχτός σχεδιασμός του στρώματος δραστηριοτήτων προωθεί την επικοινωνία και την γλωσσική ανάπτυξη

Δείτε αναλυτικά πως συμβάλει το Χαλάκι Δραστηριοτήτων - Luxe Boho Chic στα διαφορετικά στάδια ανάπτυξης του παιδιού:

0-3+ μηνών: Ενεργοποίηση αισθήσεων και εξάσκηση κινητικών δεξιοτήτων

Τα γήινα χρώματα, οι διασκεδαστικές υφές και οι ελκυστικοί ήχοι του Boho Chic Luxe Developmental Gymini διεγείρουν τις αισθήσεις των μωρών από τις πρώτες κιόλας μέρες. Η υπέροχη συλλογή από δραστηριότητες και παιχνίδια θα εμπνεύσει το μωρό σας να εξασκήσει δεξιότητες και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην κοιλιά. Ενώ είναι ξαπλωμένο ανάσκελα, αφήστε το μωρό σας να εξασκηθεί στον συντονισμό χεριού-ματιού προσπαθώντας να απλώσει το χέρι του και να αγγίξει το κινητό τρίο από ευκάλυπτο και το ξύλινο δαχτυλίδι.

2+ μηνών: Παρατεταμένος χρόνος παραμονής στην κοιλιά

Χρησιμοποιήστε τις διαδραστικές δραστηριότητες και τις υφές για να ενθαρρύνετε το μωρό σας να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην κοιλιά, ενισχύοντας τους μύες προετοιμάζοντας τα αναπτυξιακά για τα ορόσημα που ακολουθούν Τραβήξτε την προσοχή του μωρού σας στις διάφορες υφές του τσαλακωμένου παιχνιδιού σε σχήμα λουλουδιού ή αφήστε το να κοιτάξει την αντανάκλασή του στον καθρέφτη.

6+ μηνών: Κατανόηση της έννοιας αίτιο - αποτέλεσμα

Όταν το μωρό σας μεγαλώσει, ήρθε η ώρα να συνεχίσει να εξερευνά τα διάφορα χαρακτηριστικά του Gymini με πιο εξελιγμένο τρόπο, ενεργοποιώντας το ηλεκτρονικό παιχνίδι βραδύπους, απολαμβάνοντας το παιχνίδι peek-a-boo κ.λπ. Αυτός ο πιο εξελιγμένος χρόνος παιχνιδιού θα προωθήσει τη γνωστική ανάπτυξη του μικρού σας .

Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα

Δείτε ακόμα