211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Χαλάκι Δραστηριοτήτων με μουσικό mobile - Treasure the Ocean

από την TINY LOVE
Τιμή: 99.90
BR76716
Παράδοση σε 4 - 7 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Όμορφα σχεδιασμένο χαλάκι παιχνιδιού ωκεανού με 18 συναρπαστικές δραστηριότητες και 2 τρόπους χρήσης - μουσικό περιστρεφόμενο mobile αστερίας με 6 μελωδίες και εντυπωσιακά φωτάκια ΚΑΙ παιχνίδι ιδανικό για ενδυνάμωση του μωρού και παραμονή κοιλιά.

Αισθήσεις: Ο μουσικός αστερίας ενεργοποιεί τις αισθήσεις του μωρού

Γνωστική ανάπτυξη: Το παιχνίδι αστερίας που είναι κατάλληλο για την ενδυνάμωση του μωρού σε μπρούμυτη στάση ενθαρρύνει την γνωστική ανάπτυξη του παιδιού

Συναισθήματα: Οι χαριτωμένοι χαμογελαστοί ήρωες βοηθούν το παιδί να ανπτυχθεί συναισθηματικά

Κινητικές ικανότητες: Τα μαλακά κορδονάκια και το κοχύλι κουδουνίστρα βοηθούν στην ενδυνάμωση των μικροσκοπικών μυών

Δημιουργικότητα: Το υπέροχο περιβάλλον ακουαρέλας του βυθού και οι χαριτωμένοι χαρακτήρες προκαλούν την φαντασία του παιδιού

Επικοινωνία: Οι γονείς μπορούν να τραγουδούν στο μωρό τους παράλληλα με τις μελωδίες του Mobile αστερία για να αναπτύξουν το μεταξύ τους συναισθηματικό δέσιμο

Πως συνεισφέρει το Χαλάκι Δραστηριοτήτων με μουσικό mobile - Treasure the Ocean  στα διαφορετικά στάδια ανάπτυξης του παιδιού:

0+ μηνών: Συναισθηματικό δέσιμο μέσω της μουσικής

Παίξτε το πρωτότυπο sing-along παιχνίδι που δημιουργήθηκε από ειδικό μουσικοθεραπευτή στο μωρό σας με το mobile αστερίας και χρησιμοποιήστε τις συμβουλές που εμφανίζονται στο αναπτυξιακό φυλλάδιο που συνοδεύει το χαλάκι για να κάνετε το τραγούδι στο μωρό σας μια αξέχαστη εμπειρία και να απολαύσετε τη διασκέδαση χορευτική δραστηριότητα που περιλαμβάνει.

0-3+ μηνών: Ενεργοποίηση αισθήσεων και εξάσκηση κινητικών δεξιοτήτων

Τα χρώματα, οι υφές και οι ήχοι του γυμναστηρίου διεγείρουν τις αισθήσεις των μωρών από τις πρώτες κιόλας μέρες. Η υπέροχη συλλογή από δραστηριότητες και παιχνίδια θα εμπνεύσει το μωρό σας να εξασκήσει δεξιότητες και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην κοιλιά. Ενώ είναι ξαπλωμένο ανάσκελα, αφήστε το μωρό σας να απολαύσει τη γλυκιά μουσική που παίζει το κινητό αστερίας που κρέμεται από πάνω ή αφήστε το να εξασκηθεί στο συντονισμό ματιού-χεριού προσπαθώντας να απλώσει το χέρι τους και να χτυπήσουν το σαλάχι που παράγει γλυκό ήχο κουδουνίσματος.

2+ μηνών: Παρατεταμένη διάρκεια παραμονής στην μπρούμυτη στάση για ενδυνάμωση

Αποσυνδέστε το κινητό αστερίας και χρησιμοποιήστε το στη λειτουργία πατήματος για να ενθαρρύνετε το μωρό σας να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην κοιλιά, ενισχύοντας τους μύες προετοιμάζοντας το για τα αναπτυξιακά ορόσημα που ακολουθούν. Για περισσότερη διέγερση, τραβήξτε την προσοχή του μωρού σας στις συναρπαστικές γυαλιστερές κορδέλες ή αφήστε το να κοιτάξει την αντανάκλασή του στον καθρέφτη.

6+ μηνών: Κατανόηση της έννοιας αίτιο - αποτέλεσμα

Όταν το μωρό μεγαλώσει, ήρθε η ώρα να συνεχίσει να εξερευνά τις διάφορες λειτουργίες με πιο εξελιγμένο τρόπο, να παίζει με το mobile αστερία σε λειτουργία πατήματος, να απολαύσεi το παιχνίδι peek-a-boo κ.λπ. Η εξερεύνηση αυτών των παιχνιδιών θα βοηθήσει το μικρό σας να κατανοήσei την ιδέα της αιτίας και του αποτελέσματος.

 

 

Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα