211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Πατίνι Freestyle Whizz - Blue Cobalt

Τιμή: 103.50
Παλιά τιμή: 115.00
5903771701495
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Το Lionelo Whiz είναι ένα freestyle scooter σχεδιασμένο τόσο για αρχάριους freeriders όσο και για πιο προχωρημένους αναβάτες. Τα ειδικά υλικά και ο κατάλληλος σχεδιασμός κάνουν τα μαθησιακά κόλπα πιο εύκολα και πολύ πιο γρήγορα.

Φαρδύ τιμόνι με σωλήνα Τ
Το τιμόνι του Whiz έχει σχεδιαστεί ειδικά για ανταγωνιστική οδήγηση:

 • Είναι μονοκόμματο - επομένως είναι ανθεκτικό και ασφαλές όταν εκτελείς ακόμα και τα πιο τρελά κόλπα.
 • Το μεγάλο πλάτος και οι άνετες λαστιχένιες λαβές - πλάτους 57 cm κάνουν το σκούτερ τέλειο για διάφορα άλματα: bunny hop ή nollie.
 • Κατασκευασμένο από αλουμίνιο - παρέχει ελαφρότητα και ανθεκτικότητα κατά τη χρήση.
 • Συμπίεση αλουμινίου HIC - το ελαφρύτερο σύστημα τιμονιού.
 • Σφιγκτήρας 4 οπών - κατασκευασμένος από αλουμίνιο για μεγαλύτερη ασφάλεια οδήγησης


Αγωνιστικές ρόδες από καουτσούκ

 • Διάμετρος 110 mm - το πιο συνηθισμένο μέγεθος τροχού στα πατίνια stunt, εξασφαλίζει ακριβή οδήγηση και άλμα.
 • Οι τροχοί PU από τη σειρά High Rebound σε συνδυασμό με ρουλεμάν ABEC-9 εξασφαλίζουν υψηλότερη ταχύτητα και είναι ανθεκτικοί στην τριβή.
 • Ρουλεμάν ABEC-9
 • Συμπαγής πυρήνας αλουμινίου που αυξάνει την αντοχή των τροχών.

Φρένο Flex Fender MN Steel 
Καλύπτει πλήρως τον τροχό και εξασφαλίζει αποτελεσματικό φρενάρισμα.

Πλατφόρμα για τη διευκόλυνση της εκμάθησης τιναγμάτων
Η βάση του Lionelo Whiz έχει σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας τα καλύτερα, ελαφριά υλικά. Επιπλέον:

 • Ευρεία πλατφόρμα - σας επιτρέπει να τοποθετείτε άνετα και τα δύο πόδια.
 • Ανοδιωμένο αλουμίνιο - ενισχύει ολόκληρη την πλατφόρμα και αυξάνει την αντοχή.
 • Αντιολισθητικό κατάστρωμα - αυξάνει την οδηγική άνεση και ασφάλεια και αποτρέπει την ολίσθηση του ποδιού.
 • Μικρό βάρος - το κατάστρωμα περιστρέφεται εύκολα, γεγονός που διευκολύνει την εκτέλεση κόλπων.
 • Περίγραμμα - χωρίς αιχμηρές άκρες, ώστε να μην ανησυχείτε για τους αστραγάλους. Επηρεάζει επίσης την ελαφρότητα του πατινιού.


Μοναδικός σχεδιασμός
Το μοναδικό έργο τέχνης του καλλιτέχνη Street Art κάνει το σκούτερ να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Χαρακτηριστικά:
Διαστάσεις: 67 x 49 x 86 cm
Υλικό: Αλουμίνιο
Σφιγκτήρας τιμονιού: αλουμίνιο 4 οπών
Σχήμα τιμονιού: T-tube
Τύπος πηδαλίου: Ενσωματωμένο
Βαθμός ρουλεμάν: ABCE-9
Σύστημα συμπίεσης πιρουνιού: HIC
Διάμετρος τροχών: 110 mm
Πλάτος τροχού: 24 mm
Πυρήνας τροχού: Αλουμίνιο
Υλικό τροχού: Πλαστικό PU High Rebound
Φορτίο: Έως 100 kg
Βάρος σκούτερ: 3,4 κιλά

Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα
Χρώμα:
 • Μπλε

Ταυτόχρονα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, η εταιρεία μας σας ενημερώνει και για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων που επιλέξατε, ο οποίος εξαρτάται από την περιοχή που έχετε δηλώσει ότι επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η αποστολή τους.

Η παραγγελία θα σας αποστέλλεται από την εταιρεία μας ή μέσω της ΕΛΤΑ Courier, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00-17:00).

Βάσει του χρονοδιαγράμματος παράδοσης της εταιρείας ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε, οι παραδόσεις υλοποιούνται ως εξής :

 • εντός Αττικής εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και το κόστος ανέρχεται στα 2,40€ έως 2kg
 • στους υπόλοιπους χερσαίους προορισμούς εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και το κόστος ανέρχεται στα 2,90€ έως 2kg
 • στους νησιώτικους προορισμούς εντός 3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και το κόστος ανέρχεται στα 2,90€ έως 2kg
 • στους δυσπρόσιτους προορισμούς εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και το κόστος ανέρχεται στα 2,90€ έως 2kg. Η αποστολή πραγματοποιείται με ΕΛΤΑ Courier και παραλαβή απο την reception του πιο κοντινού εκάστοτε καταστήματος.
 • στην Κύπρο εντός 7 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και το κόστος ανέρχεται στα 20€ έως 2kg . Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση διαφοροποιείται συνεπώς το τελικό κόστος οριστικοποιείται κατόπιν συνεννοήσης. Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται στις 4-5 εργάσιμες ημέρες.
  • Στην Κύπρο δεν ισχύει η προσφορά των Δωρεάν Μεταφορικών για τις παραγγελίες άνω των 49€

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος.

Τα πιο ογκώδη αντικείμενα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται στις 3 με 4 εργάσιμες ημέρες.

Για τις παραγγελίες άνω των 49€ τα μεταφορικά στην Ελλάδα είναι δωρεάν.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν του ελέγχου της. Ενδεικτικά και όχι απόλυτα, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας, κλπ.

Σε κάθε περίπτωση τυχόν καθυστέρησης, η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος.

Μολονότι η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο προκειμένου να ανταποκριθεί στην ανάγκη σας για ενημέρωση σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος από τους προμηθευτές μας ακόμη και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία μας θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά με κάθε δυνατή πληρότητα και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχετε καταβάλει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελθέντων εμπορευμάτων (και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα στο e-mail info@rocksugarbaby.gr. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.

Μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε έναν από τους προτεινόμενους τρόπους που σας παρέχει η εταιρεία μας.

Πρώτα αποφασίζετε ποια διαδικασία πληρωμής σας ταιριάζει. Κατόπιν επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής στο κατάλληλο σημείο της φόρμας του αιτήματος παραγγελίας σας και τέλος εισάγετε τα ζητούμενα στοιχεία σας.

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία μας ακολουθεί αυστηρή πολιτική προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων και όλα τα στοιχεία πληρωμής που μας αποστέλλετε συλλέγονται και επεξεργάζονται με πλήρη ασφάλεια και επιμέλεια και μόνον κατόπιν της συγκατάθεσής σας που παρέχεται με την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας.

Αντικαταβολή

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας, καταβάλλετε το αντίστοιχο στο/α προϊόν/ντα τίμημα κατά την παραλαβή του(ς). Το κόστος για την υπηρεσία αντικαταβολής είναι 1,90€ (ένα ευρώ και ενενήντα λεπτά).

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Δεχόμαστε πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard. 100% ασφαλής πληρωμή μέσω του συστήματος Cardlink της Eurobank

PayPal

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Έχετε την επιλογή να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα εγκριθεί και θα αποσταλεί όταν το τμήμα λογιστηρίου μας, επιβεβαιώσει την κατάθεση. Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής, στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό: 

 • Eurobank:
  • 0026.0394.19.0200583877 / IBAN: GR1302603940000190200583877
  • Δικαιούχος: ΝΙΚΟΡΕΖΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ
 • Πειραιώς:
  • 5099099555984 / IBAN: GR2901720990005099099555984
  • Δικαιούχος: ΝΙΚΟΡΕΖΟΥ,ΜΑΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ,ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλείστε να αναφέρετε και τον κωδικό της παραγγελίας σας, κατά την μεταφορά του ποσού. 

 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Αξιολόγησε το προϊόν

Δείτε ακόμα