211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Ποδήλατο Ισορροπίας Alex - Bubblegum

από την LIONELO
Τιμή: 69.99
5902581657596
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Πλήρης ανάπτυξη παιδιού

Mάθηση ισορροπία
Από νεαρή ηλικία, ένα παιδί μπορεί να εκπαιδευτεί στη διατήρηση της ισορροπίας, του συντονισμού και της ενίσχυσης των μυών. Είναι η τέλεια εισαγωγή στην επόμενη πρόκληση - να κατακτήσει μια πιο δύσκολη διαδρομή σε ένα παραδοσιακό ποδήλατο. Επιπλέον, το ποδήλατο εγγυάται ώρες διασκέδασης σε εξωτερικούς χώρους.

Μεγαλώνει μαζί με το παιδί
Το Alex είναι ένα ποδήλατο που προσαρμόζεται στο μικρό οδηγό. Η ρύθμιση του ύψους της σέλας και του τιμονιού καθιστά το όχημα χρήσιμο για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς το παιδί μεγαλώνει γρήγορα.

Πλήρης ασφάλεια

Προστασία των χεριών
Μια ασφαλή λαβή ενώ οδηγείτε ένα ποδήλατο είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Οι λαβές του ποδηλάτου μας είναι αντιολισθητικές και έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τα χέρια του παιδιού κατά τη διάρκεια μιας πιθανής πτώσης.

Ενεργοποίηση κλειδώματος
Το τιμόνι έχει ένα ειδικό χαρακτηριστικό ασφαλείας που περιορίζει τη γωνία διεύθυνσης και εμποδίζει το παιδί να αναπηδά κατά την οδήγηση.

Προστατευτικό τιμονιού
Η προστασία του παιδιού σας σε περίπτωση κρούσης στο κεφάλι, στο στήθος ή στο στομάχι θα παρέχεται από ειδικά θωρακισμένο τιμόνι.

Αποδεδειγμένη ποιότητα
Το ποδήλατο Alex έχει υποβληθεί σε έλεγχο πολλαπλών σταδίων - έχει υποβληθεί σε σειρά εσωτερικών επιθεωρήσεων και δοκιμών σε ανεξάρτητα εργαστήρια πιστοποίησης - TUV και SGS. Πλήρης συμμόρφωση με το ευρωπαϊκό πρότυπο ασφαλείας EN 71.

Ασφαλές και αξιόπιστο φρένο
Η χρήση ενός αποδεδειγμένου σχεδιασμού φρένων με τύμπανο στον πίσω τροχό επιτρέπει στο παιδί να έχει μεγαλύτερο έλεγχο οδήγησης και διδάσκει πώς να εκτιμήσει σωστά την ταχύτητα. Τα καλώδια έχουν δρομολογηθεί μέσα στο πλαίσιο έτσι ώστε να μην προεξέχουν έξω. Ο κλειστός σχεδιασμός σημαίνει ότι το φρένο δεν είναι εκτεθειμένο σε καιρικές συνθήκες και δεν απαιτεί μακροχρόνια ρύθμιση.

Μια αξιόπιστη και ανθεκτική κατασκευή
Το πλαίσιο του ποδηλάτου είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας κράματα μετάλλων - δεν παραμορφώνεται κατά την παρατεταμένη χρήση και είναι πολύ ελαφρύ. Είναι ανθεκτικό στην κρούση και μπορεί να αντέξει βάρος μέχρι 30 κιλά. Επιπλέον, χάρη στις εξαιρετικές ιδιότητες απορρόφησης κραδασμών, το πλαίσιο μειώνει τους κραδασμούς όταν οδηγείτε σε ανώμαλο έδαφος, παρέχοντας άνεση στους νέους οδηγούς.

Άνεση σε κάθε περίπτωση

Εργονομική σέλα
Έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο εκδορών. Η απαλή δομή εγγυάται την άνεση του παιδιού.

Υποπόδιο
Το διαμορφωμένο υποπόδιο με αντιολισθητική ανάγλυφη επιφάνεια βελτιώνει σημαντικά την άνεση οδήγησης.

Τεχνολογία EVA
Ο δρόμος για να μάθει να ισορροπεί ένα μικρό παιδί μπορεί να είναι δύσκολος. Οι σταθεροί τροχοί των 12 ιντσών του ποδηλάτου μας δεν μπορούν να κτυπηθούν. Μην ανησυχείτε για τα ελαστικά που λειτουργούν ανεξάρτητα από την επιφάνεια και απολαύστε τη διασκέδαση του παιδιού σας - χάρη στους τροχούς που δεν χρειάζονται συντήρηση, δεν υπάρχει ανάγκη για δυσκίνητη άντληση και το πέλμα βελτιώνει την πρόσφυση κατά την οδήγηση.

Χαρακτηριστικά:
 • Ηλικία 3 έως 6 ετών
 • Αντοχή έως 30 kg
 • Τύπος τροχών: αφρός Eva
 • Μέγεθος τροχού: 12 ίντσες (30,5 cm)
 • Κλείδωμα τιμονιού: Ναι
 • Υλικό της σέλας: Οικολογικό δέρμα
 • Ρύθμιση σέλας: 30-42 εκ
 • Τύπος κατασκευής: Χάλυβας
 • Τύπος υλικών: Πολυεστέρας και πλαστικό
 • Διάσταση: 39x88x64 εκ
 • Βάρος ποδηλάτου: 3.3 kg
Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα

Δείτε ακόμα