211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Σετ 2 τμχ Στρογγυλές Πιπίλες Καουτσούκ BIBS - Jasmine/Fossil Grey 0-6 μηνών

από την BIBS
Τιμή: 12.95
12.11017102
Άμεση Αποστολή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Οι πιπίλες BIBS είναι οι αυθεντικές πιπίλες με στρογγυλή ασπίδα και θηλή που έχουν αγαπηθεί και χρησιμοποιούνται παγκοσμίως για πάνω από 40 χρόνια.

Αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για τα βρέφη και ιδιαίτερα για όσα θηλάζουν καθώς εκτός από το εκπληκτικό ρετρό και διαχρονικό design τους παρέχουν σημαντικά πλεονεκτήματα κατά την χρήση τους τα οποία είναι τα κάτωθι:

  • Ο ειδικός σχεδιασμός της στρογγυλής θηλής και η ματ ελαφριά ασπίδα έχουν σχεδιαστεί για να μιμούνται το σχήμα του στήθους της μητέρας
  • Συνιστάται από τις μαίες για την υποστήριξη του φυσικού θηλασμού - καθώς τόσο το συγκεκριμένο μήκος όσο και το σχήμα της θηλής των BIBS κατευθύνουν το μωρό προς την σωστή τεχνική πιπιλίσματος τους στήθους της μητέρας δρώντας ευεργετικά κατά την περίοδο του θηλασμού.
  • Η στρογγυλή ελαφριά ασπίδα έχει κατεύθυνση μακριά από το πρόσωπο του μωρού για να διευκολύνει την σωστή κυκλοφορία του αέρα και να αποτρέπει την δημιουργία των ερεθισμών στην ευαισθητη περιοχή γύρω από το στόμα του μωρού.
  • Η θηλή είναι κατασκευασμένη από φυσικό καουτσούκ το οποίο είναι φυσικό υλικό ενώ η ασπίδα της πιπίλας είναι κατασκευασμένη από 100% ασφαλές για τρόφιμα πολυπροπυλένιο (PP)
  • Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στη Δανία / ΕΕ. Συμμορφώνεται με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 1400 + A2.

Οδηγίες φροντίδας: Αποστειρώστε κάθε πιπίλα πριν από τη χρήση ρίχνοντας προσεκτικά βραστό νερό επάνω της και πιέζοντάς την για την απομάκρυνση τυχόν υπολοιπόμενου νερού. Αφήστε την να στεγνώσει για 4-6 ώρες. Για βέλτιστη πρακτική υγιεινής, οι πιπίλες πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για 2-3 μήνες. Μην χρησιμοποιείτε πιπίλα που δείχνει αλλαγές στο χρώμα ή ανωμαλίες, αν και το μέγεθος της θηλής μπορεί φυσικά να επεκταθεί με τη χρήση.

Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα