211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Πλαίσιο Κρεβατιού Tipi Natural/White - 90x200 cm.

από την CHILDHOME
Τιμή: 199.00
BR72582
Παράδοση σε 4 - 7 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Το μικρό σας πλασματάκι μεγάλωσε και ήρθε η ώρα να αναζητήσετε πλέον το δικό του κρεβατάκι.

Σίγουρα το πρώτο κρεβατάκι του παιδιού είναι πολύ βασική υπόθεση καθώς ιδανικά ο κάθε γονιός θα ήθελε να είναι όσο πιο ασφαλές και ποιοτικό είναι, να μπορεί να αξιοποιηθεί από το παιδί για χρόνια αλλά και να έχει κάτι τόσο ξεχωριστό που να το κάνει να το αγαπήσει αμέσως και να το κάνει δικό του.

Η απάντηση σε όλες αυτές τις λογικές απαιτήσεις των γονιών έρχεται με το πιο ιδιαίτερο, διαφορετικό και υπέροχο κρεβάτι tipi από την Childhome.

Το παιδί μόλις το αντικρίσει θα το βάλει αμέσως στην καρδιά του, αφού θα το δει σαν κάτι πολύ παραπάνω από απλό κρεβάτι, καθώς θα είναι η δική του προσωπική μαγική σκηνή συγχρόνως. Πολύ σύνοτμα θα μετατραπέι στο αγαπημένο του σημείο μέσα στο σπίτι όπου θα ζήσει τις μεγαλυτερες περιπέτειες και παράλληλα θα κοιμηθεί καλύτερα από ποτέ. Επιπρόσθετα είναι ήσυχοι και οι γονείς αφού το χαμηλό του ύψος αφαιρεί τις ανησυχίες για τραυματισμό σε ενδεχόμενο πτώσης από αυτό. Το ύψος του επιπρόσθετα παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην ευκολία πρόσβασης και χρήσης από το παιδί κάτι που υποστηρίζεται ιδιαίτερα και από την μέθοδο Montessori.

Ο ύπνος δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικός!

Αυτό το υπέροχο κρεβάτι Tipi είναι τόσο ιδιαίτερο που είναι ικανό όχι μόνο να συμπληρώσει άρτια το ύφος της διασκόσμησης του παιδικού δωματίου, αλλά μπορεί να αναβαθμίσει πλήρως την εικόνα αυτού και να του προσδώσει μοναδικό χαρακτήρα. Επιπρόσθετα μπορείτε να στολίσετε το πλαίσιο του κρεβατιού με γιρλάντες, σημαιάκια ή διακοσμητικά φωτάκια για να το αισθανθεί το παιδί ακόμα πιο δικό του, όπως αυτά που μπορείτε να δείτε εδώ:

https://www.rocksugarbaby.gr/paidiko-dwmatio/fwtistika-fwtakia-nyktos/?features_hash=11-1646

Τέλος μπορείτε να προμηθευτείτε ξεχωριστά το κάλυμμα του κρεβατιού για να μετατρέψετε το κρεβάτι σε πραγματική σκηνή και ο μικρός σας εξερευνητής να ζήσει τις μεγαλύτερες περιπέτειες στο εσωτερικό του με ασφάλεια. Προαιρετικά μπορείτε να προμηθευτείτε την βάση του στρώματος ξεχωριστά, η οποία τοποθετείται στο έδαφος και εφαρμόζει τέλεια στον σκελετό του κρεβατιού ώστε να εξασφαλίζεται καλύτερη ροή του αέρα στο στρώμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το στρώμα, η βάση του καθώς και το κάλυμμα του κρεβατιού δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία και μπορείτε προαιρετικά να προβείτε στην αγορά τους ξεχωριστά και μπορείτε να τα δείτε εδώ:

Βάση στρώματος: https://www.rocksugarbaby.gr/ypnos/krevatia-tipi/vasi-strwmatos-tipi-90x200cm-natural/

Κάλυμμα λευκό: https://www.rocksugarbaby.gr/ypnos/krevatia-tipi/kalumma-krevatiou-tipi-90x200-cm.-leuko/

Κάλυμμα γκρι: https://www.rocksugarbaby.gr/ypnos/krevatia-tipi/kalumma-krevatiou-tipi-90x200-cm.-gkri/

  • Διαστάσεις: 208 x 98 x 150 cm
  • Πλάτος ξύλου: 4 cm
  • Υλικό κατασκευής: Οξιά
  • Συντήρηση: Καθαρίστε με νωπό πανί και σκουπίστε άμεσα
Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα