211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Παρκοκρέβατο ενός επιπέδου - Stefi Pink Ombre

Τιμή: 89.99
5903771702911
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:
Περισσότερο από ένα παρκοκρέβατο

Πρακτική είσοδος
Η πλαϊνή είσοδος με φερμουάρ επιτρέπει στα μεγαλύτερα παιδιά να εισέρχονται και να εξέρχονται ανεξάρτητα. Το φερμουάρ βρίσκεται στο εξωτερικό του παρκοκρέβατου, έτσι μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το παιδί μέσα είναι ασφαλές και δεν θα το ανοίξει μόνο του.

Λειτουργικές πλευρές
Τόσο στις μακρύτερες όσο και στη μικρή πλευρά υπάρχουν ευάερα δίχτυα που εξασφαλίζουν επαρκή κυκλοφορία του αέρα και θέα στο παιδί.

Ασφαλής χώρος

Μαλακό στρώμα
Η κούνια είναι εξοπλισμένη με ένα υψηλής ποιότητας στρώμα κατασκευασμένο από αφρό με αυξημένη ευελιξία, το οποίο λειτουργεί ως έδαφος και μέρος για να παίξετε. Το σκληρυμένο κάτω μέρος σας επιτρέπει να κάνετε τα πρώτα σας βήματα ελεύθερα και ο εύκαμπτος αφρός διασφαλίζει την ασφάλεια ενώ παίζετε, έτσι ώστε το μωρό να μην κινδυνεύει από επώδυνη πτώση. Το στρώμα ενδείκνυται για παιχνίδι και όχι για ύπνο

Κλείδωμα τροχού
Οι τροχίσκοι με φρένα αποτρέπουν την τυχαία κίνηση του κρεβατιού και τα στερεά πόδια εγγυώνται σταθερότητα

Χωρίς αιχμηρές άκρες
Όλες οι άκρες της βρεφικής κούνιας είναι ασφαλισμένες με πλαστικά καλύμματα προφίλ για να διασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια για το παιδί.

Αποδεδειγμένη ποιότητα
Η βρεφική κούνια έχει υποβληθεί σε επαλήθευση σε πολλαπλά στάδια - έχει περάσει και έναν αριθμό εσωτερικών ελέγχων και δοκιμών σε ανεξάρτητο εργαστήριο πιστοποίησης - SGS. Πλήρης συμμόρφωση με το ευρωπαϊκό πρότυπο ασφάλειας EN 716: 2017

Ασφαλής και εύκολη μεταφορά

Σύστημα LockGuard
Ο σχεδιασμός προστατεύει από τυχαία αναδίπλωση του παρκοκρέβατου, γεγονός που αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια του παιδιού. Αυτή η λύση είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν το παιδί στέκεται ή πηδά.

Τσάντα μεταφοράς και προστασίας
Το σύστημα γρήγορης αναδίπλωσης επιτρέπει την εύκολη μεταφορά ή αποθήκευση. Περιλαμβάνεται τσάντα μεταφοράς που προστατεύει το παρκοκρέβατο ώστε να μην λερωθεί. Μια πρακτική λαβή το καθιστά εύκολο στη μεταφορά ειδικά στα ταξίδια σας. 

Χαρακτηριστικά:
  • Ηλικία: Από 0+ έως 36 μηνών
  • Βάρος παιδιού: Εως 15 kg
  • Διαστάσεις:125 x 65 x 73 cm
  • Βάρος: 8,5 kg
  • Υλικά κατασκευής: Μεταλλικό πλαίσιο, πλαστικό & ύφάσματα πολυεστέρα
  • Το σετ περιέχει: παρκοκρέβατο με τροχούς και τσάντα για ολόκληρο το σετ
Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα