211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Τσάντα Αλλαγής Black Wide Frame

από την ELODIE DETAILS
Τιμή: 99.90
BR78054
Παράδοση σε 4 - 7 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:
Μια τσάντα που πιστεύουμε ότι θα τη χρησιμοποιήσετε σε όλες τις περιστάσεις, όταν φροντίζετε τον μικρό σας θησαυρό ή όταν φροντίζετε τον εαυτό σας
 
Σχεδιασμός και λειτουργία, αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια απλή τσάντα αλλαγής. Θα λατρέψετε την premium αίσθηση, την υψηλή ποιότητα και όλα τα ωραία χαρακτηριστικά που έχουμε προσθέσει.
  • Υπάρχουν τσέπες που προορίζονται για πάνες, υγρά χαρτομάντιλα, κλειδιά, κινητό τηλέφωνο και ακόμη και μια θερμική τσέπη για να κρατάτε το γάλα του μωρού σας ζεστό ή το δικό σας ρόφημα κρύο.
  • Σε κάθε τσάντα αλλαξιέρας περιλαμβάνεται ένα μαλακό στρώμα αλλαξιέρας, καθώς και ιμάντες που σας επιτρέπουν να την κρεμάσετε από το τιμόνι του καροτσιού.
  • Χρησιμοποιήστε τον μακρύ ιμάντα για να την μεταφέρετε άνετα στους ώμους σας ή συνδέστε την στο τιμόνι του καροτσιού σας χρησιμοποιώντας τις θηλιές που περιλαμβάνονται για αυτό.
  • Όλες οι τσάντες αλλαξιέρας Elodie έχουν σχεδιαστεί για να ανακυκλώνονται και να χρησιμοποιούνται ως η μία και μοναδική σας τσάντα - κατά τη διάρκεια της βρεφικής ηλικίας, καθώς και μετά. Παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής κάθε προϊόντος, θα μειώσουμε σημαντικά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις 
  • Έχουμε σχεδιάσει τις τσάντες αλλαγής για να φαίνονται και να λειτουργούν ως τσάντες χειρός, τσάντες γραφείου, τσάντες γυμναστηρίου και τσάντες σαββατοκύριακου.
 
Χαρακτηριστικά
  • ΥΛΙΚΑ: 100% πολυεστέρας.
  • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 41 cm x 36 cm x 16 cm
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ:Αφαιρέστε τους λεκέδες ταμπονάροντας την επιφάνεια με ένα υγρό πανί και λίγο ήπιο απορρυπαντικό. Εάν η τσάντα αλλαξιέρας χρησιμοποιείται τακτικά σε εξωτερικούς χώρους, συνιστάται να την προστατεύετε από τις καιρικές συνθήκες κάθε τόσο χρησιμοποιώντας μια μέθοδο εμποτισμού κατάλληλη για το ύφασμα.
Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα

Δείτε ακόμα