Φίλτρα

Υπνόσακοι

Έφτασαν λοιπόν εκείνες οι κρύες νύχτες του χειμώνα για να δώσουν τέλος στον ήσυχο ύπνο του μωρού και των γονιών του.

Γιατί?

Γιατί το μωράκι στριφογυρίζει κατά την διάρκεια του ύπνου του με αποτέλεσμα να ξεσκεπάζεται και να φεύγει από την ζέστη του παπλώματος ή της κουβερτούλας. Οι γονείς από την πλευρά τους ξυπνούν διαρκώς είτε γιατί το μωράκι γκρινιάζει επειδή κρυώνει, είτε για να ελέγξουν αν  είναι σκεπασμένο, ή ακόμα από φόβο μήπως η κουβερτούλα ή το παπλωματάκι έχουν φράξει την μυτούλα ή το στοματάκι του προκαλώντας του δυσκολία στην αναπνοή.

Όλα τα ανωτέρω τα έχουν ζήσει αναμφίβολα όλοι οι γονείς και έχουν ταλαιπωρηθεί τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους. Αυτό είναι τόσο κρίμα γιατί η λύση είναι τόσο εύκολη, πρακτική και αναμφίβολα απαραίτητη και ακούει στο όνομα ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ!

Κι όμως ένα τόσο απλό προϊόν όπως ο υπνόσακος είναι ικανό να σας δώσει πίσω τον πολυπόθητο γαλήνιο ύπνο σας και να αναβαθμίσει πλήρως αυτόν του παιδιού. Όταν βάλετε το μωράκι σας μέσα στον υπνόσακο του, δημιουργείται αυτόματα μία αίσθηση ζεστασιάς και χαλάρωσης προετοιμάζοντάς το για έναν αδιάκοπο και γλυκό ύπνο.

Και το καλύτερο;

Οι υπνόσακοι δεν είναι μόνο χειμερινοί, καθώς ανάλογα με τα Tog που διαθέτουν μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε κατά την διάρκεια όλου του χρόνου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
& ΛΑΒΕΤΕ ΩΣ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ

ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ!