211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Μαγνητικό Παιχνίδι 32 κομματιών Builder

από την MAGNA TILES
Τιμή: 54.99
21632
Άμεση Αποστολή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Μικροί χτίστες, συναρμολογήστε!

Το αγαπημένο σετ Builder της Magna Tiles με 32 κομμάτια, απογειώνει το παιχνίδι της φαντασίας και την εκμάθηση STEAM σε άλλο επίπεδο, με επεκτεινόμενους μαγνητικούς γερανούς και δημοφιλή πλακάκια δρόμου. Νέες ιδέες σε κάθε στροφή, όπου τα αγαπημένα σας αυτοκίνητα και οχήματα μαγνητικής κατασκευής μπορούν να βοηθήσουν δτο χτίσιμο ή να κάνουν μια βόλτα στους εύκολους στη συναρμολόγηση δρόμους.

  • Περιλαμβάνει δύο επεκτάσιμους μαγνητικούς γερανούς που ενεργοποιούν τη φαντασία και βελτιώνουν την επιδεξιότητα του παιδιού
  • Διαθέτει τροχοφόρο σασί, πλακάκια δρόμου και πλακάκια από τούβλα για ενίσχυση του παιχνιδιού με θέμα την κατασκευή
  • Διασκεδαστικός και μοναδικός τρόπος για να μυήσετε τα παιδιά στις έννοιες του STEAM όπως η αρχιτεκτονική και η μηχανική.

 Γενικά χαρακτηριστικά:

  • Ασφαλή και ανθεκτικά υλικά : Κατασκευασμένα από πλαστικό ABS ποιότητας τροφίμων που δεν περιέχει BPA, λατέξ ή φθαλικές ενώσεις για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών χωρίς να επηρεάζεται η δύναμη των μαγνητών! Θα αντέξουν χρόνια παιχνιδιού, έχοντας μεγάλη αντοχή στις φθορές, είτε τα παιδιά παίζουν σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους.
  • Φωτεινά χρώματα μεγάλης διαύγειας : Τα μαγνητικά σχήματα σε αυτό το σετ μοιάζουν με βιτρό και έρχονται σε μια ποικιλία γεωμετρικών σχημάτων με μεγάλη αντοχή στις γρατζουνιές.
  • Συμβατά με όλα τα Magna-Tiles : Για να δώσετε στο παιδί σας ακόμη μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία, μπορείτε να το συνδυάσετε με οποιοδήποτε άλλο σετ Magna-Tiles! Όλα τα μαγνητικά πλακίδια έχουν τις ίδιες διαστάσεις για να μπορούν να συνδυάζονται με όλα τα υπόλοιπα σετ χωρίς περιορισμούς!
  • Κατάλληλο από 3 ετών
Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα

Δείτε ακόμα