211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Ξύλινη Πίστα Αγώνων - RaceTrack

Τιμή: 34.99
EN1065
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:
Μια ξύλινη πίστα αγώνων, μια πίστα αυτοκινήτου με 4 αυτοκίνητα, θα ξυπνήσει το αγωνιστικό πνεύμα σε κάθε παιδί.

Η διοργάνωση αγώνων με αγωνιστικά αυτοκίνητα ακριβώς στο παιδικό δωμάτιο είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει το αγαπημένο του από τα αυτοκίνητα σε όμορφα παστέλ χρώματα. Ο καθοριστικός παράγοντας σε αυτό το παιχνίδι είναι ο σωστός συντονισμός, η ακρίβεια, οι στιγμές συγκέντρωσης, εν ολίγοις, η σωστή τοποθέτηση του δρομέα στον υψηλότερο όροφο της πίστας.

Η πίστα με 4 αγωνιστικά αυτοκίνητα για παιδιά, από φυσικό ξύλο, σε απαλά παστέλ χρώματα, είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για αγόρια, κορίτσια και όλη την οικογένεια.

Απλώς τοποθετήστε σωστά ένα από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα στην αρχή της πίστας (στον τελευταίο όροφο της πίστας) και μετά παρακολουθήστε την εκπληκτική ταχύτητα με την οποία ξεπερνά όλους τους κάτω ορόφους μέχρι να φτάσει στον τελικό προορισμό.

Ενώ παίζουν με την πίστα του αυτοκινήτου, τα παιδιά εκπαιδεύουν λεπτές κινητικές δεξιότητες, συντονισμό χεριού-ματιού, συγκέντρωση, υπομονή και ξυπνούν την έμφυτη ανταγωνιστικότητά τους. Οργανώστε αγώνες στο σπίτι σας όπου θα διασκεδάσετε πολύ. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει το αγαπημένο του από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα σε όμορφα χρώματα, απλά σηκώστε το χρονόμετρο και ο αγώνας μπορεί να ξεκινήσει.

Γιατί να αγοράσετε αυτήν την πίστα:

  • Φυσικά υλικά - η πίστα αυτοκινήτου (αγωνιστική πίστα) είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας φυσικό ξύλο.
  • Όμορφα χρώματα και σχεδιασμός - μια αγωνιστική πίστα σε απαλά παστέλ χρώματα με αγωνιστικά αυτοκίνητα συνδυασμένα με χρώματα θα ενθουσιάσει αγόρια και κορίτσια.
  • 4 αγωνιστικά αυτοκίνητα - το πακέτο περιλαμβάνει 4 αγωνιστικά αυτοκίνητα, χρώμα που συντονίζεται με την πίστα, ο καθένας επιλέγει το αγαπημένο του.
  • Ένα παιχνίδι για άτομα και ομάδες - με την πίστα, ένα παιδί θα κερδίσει, όπως και το παιδί σας με τους φίλους του, και η μεγαλύτερη διασκέδαση είναι όταν όλη η οικογένεια συμμετέχει στους αγώνες.
  • Παιχνίδι ασφαλές για παιδιά - κατασκευασμένο από φυσικά υλικά, βαμμένο με ασφαλή, μη τοξικά χρώματα με βάση το νερό.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις: 28,5 x 10,5 x 28,9 cm.
  • Υλικό: ξύλο αρκεύθου, κόντρα πλακέ, πλαστικό, μέταλλο.
  • Πιστοποιητικά: CE, 2009/48/EC, EN 71-1, EN 71-2 και EN 71-3.
  • Προτεινόμενη ηλικία: 18+ μηνών
Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα