211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Ξύλινη Παιδική Κουζίνα Με Αξεσουάρ Montessori Kitchen

από την ELINELI
Τιμή: 179.99
EN1225
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Μια ξύλινη παιδική κουζίνα σε ουδέτερο χρωματικό συνδυασμό λευκού και γκρι , πλήρης με πλούσια αξεσουάρ , είναι ένα μέρος όπου το παιδί σας μπορεί να απελευθερώσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του . Η παιδική κουζίνα με συσκευές και πιάτα είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι που επιτρέπει στα παιδιά να δοκιμάσουν το μαγείρεμα, το ψήσιμο και άλλες δραστηριότητες ενηλίκων με έναν ασφαλή, φιλικό προς τα παιδιά τρόπο . Χάρη στα πρόσθετα πόδια (προεκτάσεις), μπορείτε να σηκώσετε την κουζίνα κατά 6 cm.

Μια κομψή ξύλινη παιδική κουζίνα θα επιτρέψει στους μικρούς σεφ να ασχοληθούν με το μαγείρεμα και το ψήσιμο, την προετοιμασία φαγητού και τις εργασίες κουζίνας στη δική τους κουζίνα . Στην ξύλινη κουζίνα σε ένα όμορφο σχέδιο ουδέτερου χρώματος, τα παιδιά μπορούν να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους και να μετατραπούν σε πραγματικούς μάστορες της μαγειρικής. Θα έχουν ενσωματωμένες συσκευές και πιάτα στο χέρι , με τα οποία το μαγείρεμα και το ψήσιμο θα πάνε ομαλά. Η κουζίνα διαθέτει φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ηλεκτρική κουζίνα με 2 εστίες, νεροχύτη και ρολόι. Για την παρασκευή νόστιμων πιάτων, η παιδική κουζίνα είναι εξοπλισμένη με διάφορα μπαχαρικά . Αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι θα επιτρέψει στα παιδιά να δοκιμάσουν τις δραστηριότητες των ενηλίκων με έναν ασφαλή τρόπο. Τα χρώματα με βάση το νερό που χρησιμοποιούνται για τη βαφή είναι κατάλληλα και ασφαλή για παιδιά. Χάρη στα πρόσθετα (προσαρμόσιμα) πόδια, η κουζίνα θα μεγαλώσει μαζί με το παιδί σας, αφού προσθέσετε τα πόδια, ολόκληρη (συμπεριλαμβανομένου του πάγκου) θα ανέβει κατά 6 cm .

 

Γιατί να επιλέξετε αυτή την ξύλινη κουζίνα:

 • Ποιοτική παραγωγή – η κουζίνα και τα αξεσουάρ της είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο.
 • Λειτουργικός σχεδιασμός – η ξύλινη κουζίνα σε απλό σχεδιασμό είναι εξοπλισμένη με πολλές συσκευές, πιάτα και μπαχαρικά, με λίγα λόγια, έχει όλα όσα χρειάζονται τα παιδιά για το μαγείρεμα και το ψήσιμο.
 • Ουδέτερα χρώματα – ο χρωματικός συνδυασμός λευκού και γκρι με φυσικό ξύλο είναι κατάλληλος για κάθε εσωτερικό χώρο.
 • Ανύψωση – η κουζίνα περιλαμβάνει πρόσθετα πόδια που ανυψώνουν ολόκληρη την κουζίνα (συμπεριλαμβανομένου του πάγκου) κατά 6 cm . Η κουζίνα θα μεγαλώσει έτσι μαζί με το παιδί σας.
 • Ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι – μια κουζίνα θα επιτρέψει στα παιδιά να δοκιμάσουν μερικές από τις δραστηριότητες των ενηλίκων (μαγειρική, ψήσιμο, θέρμανση, πλύσιμο πιάτων, σερβίρισμα φαγητού) με έναν ασφαλή τρόπο όπως τα παιδιά.
 • Κομψές συσκευές – μέρος της κουζίνας είναι κομψές συσκευές που μπορούν να βρεθούν σχεδόν σε κάθε κουζίνα σήμερα. Υπάρχει φούρνος, ηλεκτρική κουζίνα, νεροχύτης για πιάτα και φούρνος μικροκυμάτων.
 • Αξεσουάρ – στην κουζίνα, τα παιδιά θα βρουν μια κατσαρόλα, τηγάνι, πιάτα και άλλα μαγειρικά σκεύη, μπαχαρικά (δείτε την εικόνα στη συλλογή εικόνων).
 • Ασφαλές παιχνίδι – Τα χρώματα με βάση το νερό χρησιμοποιούνται για το βάψιμο, κατάλληλα και ασφαλή για παιδιά.

 

Τεχνικές παράμετροι:

 • Διαστάσεις: 68 × 26 × 80 (86 εάν τοποθετηθούν επιπλέον πόδια) cm (πλάτος × βάθος × ύψος).
 • Διαστάσεις συσκευασίας: 73,5 x 50,5 x 11,5 cm.
 • Ύψος πάγκου εργασίας: περίπου 38 cm.
 • Υλικό: MDF, μασίφ ξύλο.
 • Πιστοποιητικά: CE, 2009/48/EC, EN 71-1, EN 71-2 και EN 71-3.
 • Προτεινόμενη ηλικία: από 3 ετών.
 • Σημείωση: Η κουζίνα περιλαμβάνει επιπλέον πόδια που μπορούν να στερεωθούν στην κουζίνα, τα οποία ανεβάζουν ολόκληρη την κουζίνα κατά 6 cm . Όταν χρησιμοποιείτε πρόσθετα πόδια, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε την μπροστινή κάτω ράβδο.
Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα

Δείτε ακόμα