211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Περπατούρα/ Ποδήλατο 5 σε 1 - 6-36 μηνών Μπλε

από την TINY LOVE
Τιμή: 99.00
BR7660900
Παράδοση σε 4 - 7 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Το Tiny Love 5-in-1 baby Walk-behind, Ride-On, First Step Baby Bike με φρένο ασφαλείας, φώτα και ήχους, μεγαλώνει με το μωρό από 6-36 μηνών.

Μια καινοτόμα περπατούρα και ποδηλατάκι σε ένα προϊόν που σας επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ επιλογών με ένα εύκολο κλικ! Με κομψό σχεδιασμό, διασκεδαστικά παιχνίδια και προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, το 5-σε-1 Here I Grow μεγαλώνει μαζί με το μωρό σας.

Πως βοηθάει το παιδί:

Αισθήσεις: Τα παιδιά εξερευνούν όλα όσα περιλαμβάνει ο κόσμος γύρω τους

Γνωστική ανάπτυξη: Όσο τα παιδιά μεγαλώνουν έχουν έμφυτη την τάση μέσα από τα παιχνίδια του Here I grow να εξερευνήσουν τον κόσμο

Συναισθήματα: Το παιδί αισθάνεται ανεξάρτητο και αντιλαμβάνεται ότι αποτελεί μια ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα οντότητα

Κινητικές δεξιότητες: Το παιδί ενδυναμώνει τον συντονισμό κίνησης και ματιού

Πως συμβάλει στην ανάπτυξη του παιδιού στα διαφορετικά ηλικιακά στάδια:

6+ μηνών: Καθιστό παιχνίδι

Αφήστε το μωρό σας να απολαύσει τη συλλογή δραστηριοτήτων του ηλεκτρονικού πίνακα, όπως η μπάλα, το peek-a-boo και ο καθρέφτης, τα πόμολα και οι διακόπτες, η περιστρεφόμενη μπάλα με χάντρες, τα φώτα και η μουσική ανατροφοδότηση, που ενισχύουν τις λεπτές κινητικές δεξιότητες και τη γνωστική ανάπτυξη. Οι παραπάνω δραστηριότητες ενισχύουν τις γνωστικές δεξιότητες και αναπτύσσουν τον συντονισμό χεριού-ματιού

10+ μηνών: Όρθιο παιχνίδι

Η όρθια στάσει δίνει στο μωρό σας μια εντελώς νέα προοπτική. Το ύψος του ηλεκτρονικού πίνακα είναι τέλειο για το στάδιο της περιπλάνησης και θα δελεάσει το μωρό σας να εξερευνήσει ενώ στέκεται, να ασκεί την ισορροπία του και να αποκτά δύναμη. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα αργήσει να κάνει τα πρώτα βήματα!

10+ μηνών: Περπατώντας από πίσω

Μόλις τα μωρά νιώσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σταθούν όρθια, αρχίζουν να αναζητούν νέους τρόπους να ανακαλύψουν! Ρυθμίστε τους τροχούς να επιβραδύνουν στη λειτουργία walk-behind και αφήστε το μικρό σας να πειραματιστεί στα πρώτα του βήματα με κάποια επιπλέον υποστήριξη χρησιμοποιώντας το φρένο ασφαλείας. Όταν το μωρό περπατά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μπορείτε να μεταβείτε στη λειτουργία gofaster.

15+ μηνών: Λειτουργία οδήγησης

Όταν το μωρό είναι έτοιμο να κυλήσει, είναι ώρα για τη λειτουργία οδήγησης. Κάθε παιδί φτάνει σε αυτό το ορόσημο σε διαφορετικό στάδιο, αλλά μόλις το καταφέρει θα του αρέσει να κάθεται και να τριγυρίζει με το μικρό του ποδήλατο. 

18+ μηνών: Παιχνίδι ώθησης

Ως παιχνίδι ώθησης, η μικροσκοπική περπατούρα είναι ο τέλειος σύντροφος για ευφάνταστο χρόνο παιχνιδιού. Απλώς αφήστε το μικρό σας να απολαύσει να σπρώχνει την κούκλα του, να πακετάρει τον κάδο με αυτοκίνητα ή να κυλά στο φεγγάρι – ο ουρανός είναι το όριο όταν πρόκειται για τη φαντασία.

 

 

 

 

Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα

Δείτε ακόμα