211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Χαλάκι Δραστηριοτήτων - Jenny Multicolor

από την LIONELO
Τιμή: 49.99
5903771700870
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:
Το εκπαιδευτικό χαλάκι Δραστηριοτήτων Lionelo Jenny είναι ένας εξαιρετικός χώρος για τα παιδιά να παίζουν και να μαθαίνουν. Χάρη στο εξαγωνικό σχήμα και τους αναδιπλούμενους τοίχους, το προϊόν μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ελεγχόμενο χώρο παιχνιδιού του παιδιού. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και τα φιλικά χρώματα μαζί με τα διαδραστικά παιχνίδια και το μαξιλάρι Tummy Time υποστηρίζουν αποτελεσματικά την ανάπτυξη της κίνητικής ικανότητας του παιδιού καθώς και τον οπτικό και χωρικό συντονισμό του.
2 σε 1: εκπαιδευτικό χαλάκι και κουβέρτα
  • Εξαγωνικό σχήμα του χαλιού
  • Αναπτύσσει τις αισθήσεις και τις δεξιότητες του μωρού
  • Ευχάριστα χρώματα που διεγείρουν την αίσθηση της όρασης
  • Ειδικά σχεδιασμένη εκτύπωση με ζωικό μοτίβο
  • Μαξιλάρι για ξάπλωμα μπρούμητα (κοιλιά)
  • Αφαιρούμενες ακτίνες με εκτυπώσεις διπλής όψης
  • Χαρούμενο υλικό και παιχνίδια που κάνουν ήχους
  • Το κάτω μέρος του στρώματος είναι κατασκευασμένο από παχύ, μονωτικό υλικό
  • 3 τρόποι χρήσης
 Η σωστή ανάπτυξη του μωρού Αισθητηριακή διέγερση Τα παιδιά τους πρώτους μήνες της ζωής ανακαλύπτουν τον κόσμο κυρίως μέσω της όρασης και της αφής. Το Jenny θα εξοικειώσει το μωρό με σχήματα και χρώματα, τα οποία θα φροντίσουν για την ανάπτυξη του κινητικού και οπτικού συντονισμού του καθώς και των χωρικών ικανοτήτων.
Mοναδική εκτύπωση To Jenny βασίστηκε σε ζωντανά και φιλικά προς τα παιδιά χρώματα που προσελκύουν την προσοχή ενός νεαρού εξερευνητή, αναπτύσσοντας παράλληλα τις δεξιότητες φαντασίας και συγκέντρωσης. Το σχέδιο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε το παιδί μαθαίνει να αναγνωρίζει τα ζώα ενώ παίζει. Χρησιμοποιώντας το χαλί, το μικρό σας μπορεί να μάθει για την υπέροχη ιστορία που παρουσιάζεται στο μοτίβο του.
Παιχνίδια διπλής όψης με ήχο Όταν πιέζονται, τα παιχνίδια που τοποθετούνται στις λαβές κάνουν διάφορους θορύβους, γεγονός που ενθαρρύνει το μωρό να φτάσει για αυτά και να ασκήσει τους μυς των χεριών ταυτόχρονα. Η εκτύπωση στη μία πλευρά των παιχνιδιών έχει διαφορετικό χρώμα από την άλλη. 
Ώρα στην κοιλιά Εκτός από τα παιχνίδια, το σετ περιλαμβάνει επίσης ένα ειδικό μαξιλάρι για ξάπλωμα στην κοιλιά. Χάρη σε αυτό, το μωρό μπορεί να ενισχύσει τους μυς των χεριών και της πλάτης ενώ παίζει, κάτι που θα το προετοιμάσει για να κάθεται μόνο του.
Ασφαλής χώρος Χωρίς αιχμηρές άκρες To Jenny είναι ευχάριστo στην αφή, απαλό υλικό. Χωρίς σκληρά στοιχεία και χωρίς αιχμηρές άκρες
Ένα άνετο στρώμα Η μαλακή και παχιά πλήρωση παρέχει επαρκή μόνωση από το δάπεδο. Χάρη σε αυτό το μωρό, θα είναι πάντα ζεστό. Την άνοιξη και το καλοκαίρι, το χαλί μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους.
Κλιπ ασφαλείας Τα τόξα είναι τοποθετημένα με ειδικά κλιπ, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος τυχαίας αναδίπλωσης της δομής.
Αποδεδειγμένη ποιότητα To Jenny έχει υποβληθεί σε επαλήθευση σε πολλαπλά στάδια - έχει περάσει και έναν αριθμό εσωτερικών ελέγχων και δοκιμών σε ανεξάρτητο εργαστήριο πιστοποίησης - Hamilton. Συμμόρφωση με το ευρωπαϊκό πρότυπο ασφάλειας EN 71.
Καθολική σχεδίαση 3 τρόποι χρήσης To Jenny μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εκπαιδευτικό χαλί (με τα τόξα), ως υπόστρωμα δραστηριοτήτων (χωρίς τόξα) ή ως πάρκο παιχνιδιού (με ανυψωμένες πλευρές του χαλιού). Επιπλέον, χάρη στο μαξιλάρι, το μωρό μπορεί επίσης να ξαπλώνει στην κοιλιά του, εκτός από την τυπική θέση στην πλάτη.
Προσαρμογή των τόξων Τα τόξα μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα. Είναι επίσης δυνατό να αλλάξετε τη σειρά των παιχνιδιών στις λαβές - με το Jenny, η διασκέδαση δεν είναι ποτέ μονότονη!
Γρήγορη αποσυναρμολόγηση Η τοποθέτηση του στρώματος είναι πολύ απλή και διαρκεί μόνο μια στιγμή.
Εύκολος καθαρισμός Το υλικό του χαλιού δεν είναι μόνο ευχάριστο στην αφή, αλλά και ανθεκτικό στην τριβή και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Πλένεται στο χέρι σε θερμοκρασίες έως 30 βαθμούς.
Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα