211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Κάθισμα Αυτοκινήτου StarFix i-Size 0-36kg - Black

από την ASALVO
Τιμή: 245.65
Παλιά τιμή: 289.00
20086
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Περιστρεφόμενο κάθισμα αυτοκινήτου STAR FIX εγκεκριμένο σύμφωνα με τους κανονισμούς i-size.

Το σύστημα περιστροφής 360º κάνει τη χρήση του ευκολότερη και πιο άνετη. Σας επιτρέπει να ταξιδέψετε με φορα προς την αντίθετη κατεύθυνση από την πορεία από 40 έως 150 cm ύψους ή 36 κιλά βάρους.


Αυτό το κάθισμα θα προσαρμοστεί στην ανάπτυξη του παιδιού σας με φυσικό τρόπο και όταν μεγαλώσει μπορείτε να το γυρίσετε για να βλέπει προς την κατεύθυνση του ταξιδιού γρήγορα και εύκολα χάρη στο περιστρεφόμενο σύστημα 360º που θα είναι επίσης απαραίτητο για την τοποθέτηση και τη στερέωση του καθίσματος.

Με σύστημα τοποθέτησης Isofix που επιτρέπει την ασφαλέστερη και πιο αξιόπιστη εγκατάσταση.

Περιλαμβάνει ένδειξη για τη σωστή εγκατάσταση του Isofix.


Περιστροφή 360º: Επιτρέπει τον προσανατολισμό προς την αντίθετη κατεύθυνση ή προς τα εμπρός (από 15 μήνες / 76 cm ύψος), χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσετε ξανά, εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια και στις δύο κατευθύνσεις. Επιπλέον, περιστρέφεται κατά 90º και στις δύο πλευρές για να τοποθετήσει και να στερεώσει το παιδί από την πόρτα με τον πιο άνετο τρόπο.


Με φορά προς τα πίσω από τη γέννηση έως 18 κιλά (4 χρόνια, περίπου). Αυτή η επιλογή μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης.


Ενσωματωμένο σύστημα πλευρικής προστασίας: Το κάθισμα διαθέτει σύστημα πλευρικής προστασίας που αυξάνει το επίπεδο ασφάλειας προστατεύοντας το κεφάλι και τους ώμους του μωρού από πιθανές πλευρικές συγκρούσεις όταν το κάθισμα είναι τοποθετημένο, και στις δύο κατευθύνσεις του ταξιδιού.


Το προσκέφαλο σε σχήμα V σάς επιτρέπει να ελέγχετε την κίνηση του κεφαλιού σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, καθώς και να παρέχετε άνεση. Ρυθμίζεται εύκολα με το ένα χέρι


Ενσωματωμένο σύστημα προστασίας αυχένα: Το κάθισμα διαθέτει σύστημα προστασίας αυχένα που αυξάνει το επίπεδο ασφάλειας, προστατεύοντας το μωρό σε περίπτωση ατυχήματος, με το κάθισμα τοποθετημένο και στις δύο κατευθύνσεις του ταξιδιού.


Ανακλινόμενο σε 4 θέσεις: Η λειτουργία ανάκλισης εκτελείται γρήγορα και με το ένα χέρι, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση και απλότητα στην καθημερινή χρήση.


Προσκέφαλο με ρυθμιζόμενο ύψος 9 θέσεων: Άνετη προστασία που μεγαλώνει μαζί με το παιδί χάρη στους ενσωματωμένους οδηγούς ζωνών.


Ζώνη 5 σημείων που μπορεί να ρυθμιστεί με το ένα χέρι για να προσαρμόζεται στην ανάπτυξη του παιδιού.


Διπλά μαξιλάρια ζώνών, κατασκευασμένα από απαλό, υψηλής ποιότητας ύφασμα, που μειώνουν την κίνηση του παιδιού προς τα εμπρός σε περίπτωση πρόσκρουσης και παρέχουν μεγαλύτερη άνεση στη ζώνη πέντε σημείων.


Υφάσματα με εξαιρετική επένδυση, υψηλής ποιότητας. Θα προσφέρουν καλύτερη κυκλοφορία αέρα και μεγαλύτερη άνεση στα ταξίδια.


Αφαιρούμενα υφάσματα: Τόσο τα υφάσματα όσο και τα μαξιλαράκια αφαιρούνται εύκολα για πλύσιμο στο πλυντήριο χωρίς να αφαιρέσετε τη ζώνη.

Περιλαμβάνει μειωτήρα: Για να είναι πιο προστατευμένο το μωρό σας στο πρώτο στάδιο, το κάθισμα ενσωματώνει έναν μειωτήρα με σούπερ επένδυση που θα κρατήσει το παιδί σας άνετο και ασφαλή στα ταξίδια.


Περιλαμβάνει μαξιλάρι: Για μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση, η καρέκλα περιλαμβάνει ένα οσφυϊκό ένθετο που θα κρατήσει το νεογέννητο πιο ασφαλές και πιο άνετο. Κατάλληλο για χρήση έως 61 cm. του ύψους.

Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα