211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Ποδήλατο Ισορροπίας Bart Air - Pink Violet

από την LIONELO
Τιμή: 134.90
5903771702058
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Εκμάθηση ισορροπίας
Από μικρή ηλικία, ένα μικρό παιδί μπορεί να εκπαιδευτεί στη διατήρηση της ισορροπίας, τον κινητικό συντονισμό και την ενίσχυση των μυών. Είναι η τέλεια εισαγωγή στην επόμενη πρόκληση - να κατακτήσετε μια πιο δύσκολη διαδρομή με ένα παραδοσιακό ποδήλατο. Το Bart Air δεν διαθέτει αλυσίδα και πετάλια, έτσι το μικρό παιδί σας μπορεί να επικεντρωθεί στη διατήρηση της ισορροπίας και στον σωστό χειρισμό του ποδηλάτου χρησιμοποιώντας τα πόδια στο έδαφος. Το παιδί μπορεί επίσης να βελτιώσει τον προσανατολισμό του ενώ προσαρμόζει την κατάλληλη ταχύτητα στις συνθήκες υπό τις οποίες είναι. Επιπλέον, το ποδήλατο εγγυάται ώρες διασκέδασης στον καθαρό αέρα, επιτρέποντας στο παιδί σας να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω του.

Μεγαλώνει με το παιδί
Το Bart Air είναι ένα ποδήλατο που προσαρμόζεται στον μικρό οδηγό. Η προσαρμογή του ύψους της σέλας και του τιμονιού καθιστά το Bart Air χρήσιμο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ένα μοναδικό πλαίσιο μαγνησίου
Η δομή του πλαισίου του ποδηλάτου βασίζεται στις τελευταίες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικά ποδήλατα επιδόσεων, καθώς και στον κλάδο των αερομεταφορών ή της ιατρικής. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ειδικό κράμα μαγνησίου, το οποίο όχι μόνο παρέχει την υψηλότερη αντοχή στις βλάβες, αλλά και χαμηλό βάρος, έως και 75% λιγότερο από τα χαλύβδινα πλαίσια και έως και 30% λιγότερο από το αλουμίνιο, μόλις 3,8 κιλά. Χάρη σε αυτό, το παιδί θα έχει πολύ μικρότερο φορτίο κατά την οδήγηση.

Το πλαίσιο της τεχνολογίας Monocoque, ως ένα στοιχείο χωρίς συγκολλήσεις, σε συνδυασμό με ενισχυμένα τοιχώματα πλαισίου, παρέχει εξαιρετική ακαμψία της δομής, διασφαλίζοντας την ακρίβεια και την εμπιστοσύνη της οδήγησης για τον νεαρό οδηγό. Επιπλέον, οι εξαιρετικές ιδιότητες απόσβεσης του ίδιου του υλικού κάνουν το πλαίσιο να λειτουργεί σαν φυσικό αμορτισέρ κατά την οδήγηση.

Σπορ στυλ και κομψότητα
Το μοναδικό, απλοποιημένο και στρογγυλεμένο σχήμα του σκελετού είναι ένας συνδυασμός σπορ στυλ και κομψότητας. Ανεξάρτητα από το αν είναι μια γρήγορη βόλτα με φίλους ή βόλτα με γονείς στα μονοπάτια του πάρκου, το ποδήλατο Bart Air αποτελεί εγγύηση για ένα μοναδικό στυλ.

Ασφαλής οδήγηση
Προστασία χεριών
Οι λαβές του ποδηλάτου μας είναι κατασκευασμένες από αντιολισθητικό υλικό και έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τα χέρια του παιδιού όταν πέφτουν. Επιπλέον, ασφαλίστηκαν από ανεπιθύμητη κίνηση στο τιμόνι.

Κλείδωμα περιστροφής τιμονιού
Το τιμόνι έχει ένα ειδικό χαρακτηριστικό ασφαλείας που περιορίζει τη γωνία του τιμονιού και εμποδίζει το παιδί να ανατραπεί κατά την οδήγηση.

Ένα εξαιρετικό φινίρισμα
Τα άκρα του ποδηλάτου είναι στρογγυλεμένα για να αποφευχθεί πιθανός τραυματισμός στο παιδί. Το τιμόνι διαθέτει επίσης ελαστικό κάλυμμα για την προστασία του παιδιού σε περίπτωση ατυχήματος.

Αποδεδειγμένη ποιότητα
Το Bart Air έχει υποβληθεί σε έλεγχο σε πολλαπλά στάδια - έχει υποβληθεί σε μια σειρά εσωτερικών ελέγχων και δοκιμών σε ένα ανεξάρτητο εργαστήριο πιστοποίησης - SGS. Πλήρης συμμόρφωση με το ευρωπαϊκό πρότυπο ασφάλειας EN 71.

Κατάλληλη τοποθέτηση σώματος
Χάρη στη ρυθμιζόμενη σέλα, μπορούμε να τη προσαρμόσουμε ώστε το μικρό παιδί να αξιοποιήσει στο έπακρο το ποδήλατο. Για να κινηθεί σωστά με ένα ποδήλατο, ένα παιδί που κάθεται πρέπει να έχει τα πόδια ελαφρώς λυγισμένα στα γόνατα και ταυτόχρονα να αγγίζει το έδαφος με ολόκληρα τα πέλματά του. Η σέλα πρέπει να ρυθμιστεί σε ύψος περίπου 2,5-3,5 cm μικρότερο από το μήκος του μηρού του παιδιού που μετριέται από το εσωτερικό.

Τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης
Φουσκωτοί τροχοί 12 "
Ο τρόπος με τον οποίο ένα μωρό μαθαίνει να οδηγεί μπορεί να είναι εύκολος σε ένα ποδήλατο ισορροπίας. Για να γίνει ευκολότερο, το Bart Air είναι εξοπλισμένο με φουσκωτούς τροχούς πέλματος 12 ιντσών που παρέχουν πρόσφυση και ευελιξία που χρειάζεται ένας μικρός οδηγός. Ανθεκτικοί εσωτερικοί σωλήνες και ελαστικά, καθώς και μεταλλικοί σύνδεσμοι και χαλύβδινα ρουλεμάν και ζάντες εγγυώνται υψηλή αντοχή στις ζημιές, διατηρώντας παράλληλα το χαμηλό βάρος του ποδηλάτου.

Ρύθμιση τιμονιού και σέλας
Χάρη στις μεγάλες δυνατότητες ρύθμισης, το ποδήλατο είναι κατάλληλο για κάθε μικρό χρήστη - το ύψος του τιμονιού και η σέλα μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε σωματότυπο. Η ρυθμιζόμενη σέλα και τιμόνι κάνει το αγαπημένο ποδήλατο του μωρού να μεγαλώνει μαζί του.

Λαβή μεταφοράς
Το πλαίσιο έχει μια πολύ βολική λαβή για τη μεταφορά του ποδηλάτου. Σε συνδυασμό με το εξαιρετικά χαμηλό βάρος, αυτό καθιστά το Bart Air ένα εξαιρετικά κινητό όχημα.

Χαρακτηριστικά

 • Εύρος ηλικίας: από 2 έως 6 ετών
 • Αντοχή: έως 30 κιλά
 • Τύπος τροχού: Φουσκωτός
 • Μέγεθος τροχού: 12 ίντσες (30,5 cm)
 • Κλείδωμα τιμονιού: Ναι
 • Ρύθμιση τιμονιού: 50-57 cm
 • Λαβή μεταφοράς: Ναι
 • Υλικό σέλας: Οικολογικό δέρμα
 • Ρύθμιση σέλας: 37-45 cm
 • Τύπος κατασκευής: Κράμα μαγνησίου
 • Διάσταση: 88x50-57 cm
 • Βάρος ποδηλάτου: 3,8 κιλά
Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα