211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Γυαλιά ηλίου Sky Toddler 2-4 ετών - Black Aviator

από την REAL SHADES
Τιμή: 22.50
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 25.00
2SKYBLK
Άμεση Αποστολή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Η προστασία των ευαίσθητων παιδικών ματιών από τον ήλιο είναι υψίστης σημασίας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η ηλιακή ακτινοβολία είναι έντονη και μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως επιζήμια.

Αυτό που προβληματίζει όλους τους γονείς αναφορικά με τα γυαλιά ηλίου που θα επιλέξουν για το παιδάκι τους, εκτός φυσικά από την ποιότητα του φακού και την προστασία που προσφέρει, είναι αν θα είναι αρκετά "εύκαμπτα" όταν το παιδάκι δοκιμάσει τα όρια του (κάτι που απολαμβάνουν ιδιαίτερα να κάνουν ανοίγοντάς τα πέρα των ορίων τους), αν θα σπάσουν όταν πέσουν (κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί από τα πρώτα λεπτά που θα τα φορέσουν) και φυσικά αν θα έχουν το ιδανικό design που επιζητούν για την ολοκληρωμένη εμφάνιση του παιδιού τους.

Τα Real Shades ήρθαν για να απαντήσουν σε όλους τους παραπάνω προβληματισμούς ανακουφίζοντας τους γονείς αφού το μότο της εταιρείας είναι:

"Bend 'em, Flex 'em, You can't break 'em" ...με απλά λόγια, δε σπάνε!

Πιστοποιημένα γυαλιά ηλίου με τα υψηλότερα standards και εγκεκριμένα από τον αμερικάνικο FDA, flexible ώστε να έχουν την ευελιξία που απαιτείται για να μην σπάνε όταν το μικρό σας πλασματάκι αποφασίσει να δοκιμάσει τις αντοχές τους και φυσικά super stylish αφού το design τους το ζηλεύουν ακόμα και οι γονείς!

Αναλυτικότερα τα Real Shades αποτελούν την ιδανική επιλογή για τα παιδιά καθώς:

Τα Real Shades με λίγα λόγια:

 • Προσφέρουν 100% UVA/UVB προστασία. Όταν μιλάμε για τα παιδικά ματάκια (αλλά και ενηλίκων), υπάρχουν δυο τύποι UV που μας απασχολούν περισσότερο: UVB rays - που απασχολούν το περισσότερο και σύμφωνα με την Αμερικάνικη ακαδημία Οφθαλμολογίας, η μακροχρόνια έκθεση σε υπεριώδεις ακτίνες σχετίζεται με ασθένειες ματιών. Η UVB ακτινοβολία θεωρείτε περισσότερο επικίνδυνη για τα μάτια και το δέρμα σε σύγκριση με την UVA ακτινοβολία. UVA rays – Επίσης απορροφώνται από τα μάτια κι ενώ είναι λιγότερο επικίνδυνες από τις UVB ακτίνες, οι γιατροί εξακολουθούν να συμβουλεύουν να τις αποφεύγουμε.
 • Διαθέτουν άθραυστος φακούς και Flexible σκελετό. Η Real Kids δεσμεύεται ότι κατασκευάζει τα πιο ασφαλή και άνετα γυαλιά για παιδιά. Με την ειδική πατενταρισμένη της Flex-Fit ™ τεχνολογίας, δημιουργεί σκελετούς από TPEE , ένα υλικό που μοιάζει με λάστιχο και λυγίζει και περιστρέφεται, χωρίς παρόλα αυτά να χάνει το σχήμα της. Λόγω λοιπόν του συγκεκριμένου υλικού, προσφέρει ασφάλεια και άνεση στο παιδί και είναι στη πραγματικότητα άθραυστα. Συνδυάζοντας το με shatterproof polycarbonate φακούς, δημιουργεί γυαλιά ασφαλή, αλλά με αξεπέραστο στυλ. Όλα τα Real Shades γυαλιά, μπορούν να δεχτούν και φακούς διόρθωσης οράσεως.
 • Έχουν περιμετρικό frame για καλύτερη προστασία .Τα Real Shades είναι σχεδιασμένα με 8 base curve , εξασφαλίζοντας προστασία που "αγκαλιάζει" περιμετρικά τα παιδικά ματάκια και μάξιμουμ προστασία από τον ήλιο και τα περιφερειακό φως (periphelar light) , που είναι εξίσου επιβλαβές με το απευθείας φως.
 • Σωστή εφαρμογή ανάλογα την ηλικία.Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες όσον αφορά τη προστασία των ματιών του παιδιού είναι η σωστή προσαρμογή των γυαλιών ηλίου. Γι'αυτό η Real Shades σχεδιάζει γυαλάκια σε 5 διαφορετικά νούμερα, από βρεφικά έως ενηλίκων! Η προσέγγιση που χρησιμοποιεί η Real Shades , σχεδιάστηκε και βασίστηκε πάνω σε μελέτες της απόστασης της κόρης του ματιού  (PD-->pupillary distance) σε ηλικίες από 6 μηνών έως 12 χρονών. Χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα, σχεδίασε τα γυαλάκια έτσι ώστε να έχουν τη κατάλληλη εφαρμογή για κάθε ηλικιακή ομάδα.Η συγκεκριμένη εφαρμογή ακριβείας εξασφαλίζει ότι το παιδί είναι άνετο αλλά παράλληλα προστατεύεται από τις βλαβερές επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο.
 • Βαθμός Οπτικού.Όλα τα Rel Shades είναι κατασκευασμένα από πολυανθρακικό υλικό, πού είναι εξαιρετικά ελαφρύ, και παράλληλα προσφέρει αντίσταση και οπτική διαύγεια. Επίσης καλό είναι να γνωρίζεις πως τα φτηνά φιμέ γυαλιά με περιορισμένη UV προστασία μπορούν να κάνουν περισσότερη ζημιά παρά καλό, εφόσον όταν τα φοράς,  το μάτι ανοίγει περισσότερο, μένοντας εκτεθειμένο στις UV ακτίνες.
 • Melanoma International Foundation Seal of Approval.Το Διεθνές Ίδρυμα έγκρισης (MIF) έχει βραβεύσει την Real Shades με το “Seal of Approval”, υποδηλώνοντας πως η Real Shades πληρεί τις προδιαγραφές για 100% προστασία σε ότι αφορά τα παιδικά γυαλιά.Το MIF δημιούργησε τη σφραγίδα έγκρισης ως μέρος της αποστολής του να προστατεύει τα παιδικά ματάκια από μόνιμη UV βλάβη.
 • Αναλυτικά τα Πιστοποιητικά Ασφαλείας που διαθέτουν τα γυαλιά Real Shades:
  • 100% UVA/UVB Protection
  • CPSIA Compliant – Lead-free with no bisphenol A and no phthalates
  • CE Certified
  • Rx Capable –Όλα τα Real Shades γυαλιά, μπορούν να δεχτούν και φακούς διόρθωσης οράσεως
  • FDA Approved
Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα

Δείτε ακόμα