211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Φωτογραφικές κάρτες Snap the Moment 0-3 ετών

από την SNAP
Τιμή: 21.99
SN-CD
Άμεση Αποστολή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Τα πρώτα χρόνια του παιδιού είναι γεμάτα από μοναδικές, απαράμιλες στιγμές. Το Snap the Moment Photo-Cards είναι ένα σετ από 37 κάρτες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με μια φωτογραφία, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε σημαντικές στιγμές στη ζωή του μικρού σας. Ο πρώτος μήνας, η πρώτη ημέρα του νηπιαγωγείου; Ίσως τις ευχές της γιαγιάς; Θυμηθείτε αυτές τις κοινές στιγμές δημιουργώντας τη μοναδική, αξέχαστη ιστορία σας. τη δική σας ιστορία φωτογραφιών.

Οι φωτογραφικές κάρτες είναι ευπροσάρμοστες - στο πίσω μέρος μιας κάρτας μπορείτε να γράψετε τις λεπτομέρειες των συναισθημάτων και των γεγονότων αυτών των ειδικών στιγμών. Οι παστέλ έγχρωμες εικόνες και τα απαλά χρώματα θα προσελκύσουν τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς. Οι κάρτες είναι κατασκευασμένες από ισχυρό άκαμπτο χαρτί για να υπομείνουν "κακομεταχείρηση" των μικρών σας.


Οι φωτογραφικές κάρτες Snap the Moment συσκευάζονται σε ειδικά διαμορφωμένα οικολογικά κουτιά, τα οποία αργότερα γίνονται κουτιά αποθήκευσης. Το προϊόν κάνει ένα τέλειο δώρο. Είναι ιδανικό για την μέλουσα μητέρα, τους νέους γονείς. Είναι ένα must-have!

Το κουτί περιέχει 37 κάρτες:

    Δείκτες ηλικίας (ηλικίας 1 μηνών έως 3 ετών)
    Δείκτες ανάπτυξης (μικρά και σημαντικά βήματα στα στάδια της παιδικής ανάπτυξης)
    Ειδικές στιγμές (για να μοιραστείτε με το κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα)

    Κουτί φύλαξης των καρτών για να το παραδώσετε στο μικρό σας μεγαλώνοντας με όλες τις αναμνήσεις του!

Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα