211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

10 Super Trendy παιδικά κουρέματα για το αγοράκι σας

Posted by   Rock Sugar
31/08/2018
1

Ως αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής εμφάνισής του παιδιού, τα παιδικά κουρέματα έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδα δημιουργικότητας.

Κάποια κουρέματα κάνουν τα παιδάκια σας να φαίνονται αξιολάτρευτα, ενώ άλλα μπορεί να τα κάνουν να μοιάζουν με μικρά αντράκια ή με γνήσιους rock stars.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα 10 φανταστικά hairstyles και αποφασίστε τι  ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας παιδάκι!

 

Ξυρισμένα στο πλάι           

Ένα κούρεμα απλό και κατάλληλο για τα αγόρια που έχουν μαλλιά με λεπτή τρίχα που μπορεί να στρώσει εύκολα. Αυτό το χτένισμα θα προσφέρει στο μικρό σας ένα εκλεπτυσμένο βλέμμα ενώ παράλληλα θα του προσδώσει μια δυναμική εμφάνιση. Το τμήμα της μέσης που διατηρείται μακρύ ταιριάζει εκπληκτικά καλά με τις ξυρισμένες πλευρές  δημιουργώντας έντονη αντίθεση, ενώ μπορεί να στυλιζαριστεί με όποιον τρόπο θέλετε, με κλίση στο πλάι ή πίσω και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

 

 

Μεσαίου μήκους        

 Ένα κούρεμα που δεν απαιτεί επιπλέον κοψίματα ή τριμάρισμα, είναι αυτό του μεσαίου μήκους. Δεν είναι μόνο αξιολάτρευτο, αλλά και εξαιρετικά βολικό για το αγοράκι σας. Διατηρώντας τα μαλλιά κοντύτερα και πιο λίγα σε ποσότητα από τη μια πλευρά, και το μεγαλύτερο μέρος των μακρύτερων μαλλιών από την άλλη αφήνοντας τις μύτες του φιλαρίσματος να τρέχουν προς τα κάτω και να μεγαλώνουν όμορφα κατά μήκος των διαχωριστικών γραμμών.

 

 

"Undercut"           

 Ένα καθαρό κούρεμα "undercut" είναι ίσως το πιο cool χτένισμα της νέας γενιάς. Ταιριάζει απόλυτα σε στρογγυλά ή ωοειδή πρόσωπα. Οι ξυρισμένες πλευρές αναδεικνύουν την τέλεια ισορροπία με τα μακρύτερα μαλλιά στην κορυφή, τα οποία έχουν τριμαριστεί σε στρώματα που τρέχουν από την κορυφή του κεφαλιού προς τα εμπρός.

 

 

Faux-Hawk         

Ένα από τα πιο trendy κουρέματα για τα μικρά αγοράκια με κοντά μαλλιά. Το Faux-Hawk διατηρεί το μήκος των μαλλιών περίπου στα 5-7 εκατοστά, επιτρέποντας στις πλευρές να ρέουν προς τα κάτω με ιδιαίτερη απαλότητα, ενώ το μεσαίο τμήμα ρυθμίζεται για να σχηματίζει αιχμές με ένα τζελ μαλλιών. Το κούρεμα αυτό θα αναδείξει αβίαστα τον rockstar που κρύβει μέσα του το μικρό σας αγοράκι.

 

 

"Μεσαίες φράντζες"        

Αντιπροσωπεύοντας την ιδέα του διακριτικού στυλ, το κούρεμα των "Μεσαίων φραντζών" έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αγαπημένα κουρέματα των μωρών αγοριών. Είναι ιδανικό για όσους δεν θέλουν να δεσμευτούν σε ένα αυστηρό κούρεμα. Απλώς διαμορφώστε το μεσαίο μακρύ τμήμα όπως εσείς θέλετε - στρώστε τα προς την μια πλευρά ή κάντε το "καρφάκια" σε μια πιο ιδιαίτερη ημέρα.

 

 

Ξύρισμα και σβήσιμο στο δέρμα με Undercut          

Συνδυάστε δύο από τις πιο cool τάσεις για τα μαλλιά μεσαίου μήκους μαζί! Διαχωρίζοντας το ένα μέρος των μαλλιών στη μία πλευρά με τη βοήθεια μιας χτένας, η άλλη πλευρά αποκτά μια πολύ ομαλή μετάβαση μέχρι το κάτω μέρος μέσω του σταδιακού σβησίματος των μαλλιών στο δέρμα. Τα μαλλιά της πλευράς που έχουν διατηρηθεί μακρύτερα έρχονται με ένα σταδιακά αυξανόμενο μήκος προς τα εμπρός.

 

Κλασσική πλαϊνή χωρίστρα         

Δεν έχει σημασία πόσα νέα κουρέματα βγαίνουν κατά καιρούς, η κλασσική μεσαίου μήκους χωρίστρα στο πλάι δεν μπορεί ποτέ να αποτύχει να κάνει θαύματα για σχεδόν κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται για ένα μεγάλο πάρτι είτε για μια απλή επίσκεψη, αυτό το κομψό look που χωρίζει το μεγαλύτερο κομμάτι μαλλιών από τη μια πλευρά είναι πάντα μια ευχάριστη επιλογή.

 

Κούρεμα κοντών στρώσεων        

Εάν τα μαλλιά του μικρού σας είναι σπαστά, δηλαδή δεν είναι σγουρά, ούτε εντελώς ίσια, τότε μια αξιολάτρευτη επιλογή κουρέματος είναι αυτή των κοντών στρώσεων το οποίο θα τονίσει ιδιαίτερα την προσωπικότητά του. Δημιουργώντας μια υπέροχη υφή στην εμφάνιση των μαλλιών, αυτή είναι μια συντομότερη εκδοχή του παραδοσιακού κουρέματος σε  στρώσεις, που είναι εκπληκτικά εύκολο να το διαχειριστείτε.

 

 

Κοντό pompadour           

Τι μπορεί να είναι καλύτερο από το να μεταμορφώσεις το παιδί σου σε έναν παγκοσμίου φήμης rockstar; Ένα κούρεμα που θα κάνει τον μικρό σας να κλέψει τις εντυπώσεις όπου κι αν βρίσκεστε. Ενώ οι πλευρές είναι τακτοποιημένες σε ένα κοντό επίπεδο, τα μεσαία μαλλιά στρώνονται προς τα πίσω και πλάι, καταλήγοντας σε μια εμφάνιση αρκετά παρόμοια με αυτή του Elvis Presley.

 

Μακριές φράντζες με κοντές πλευρές       

 Είναι μια δύσκολη υπόθεση να κάνετε τα αντισυμβατικά κουρέματα να ταιριάζουν με τα κλασσικά πλευρικά κομμάτια - αλλά αυτό είναι που το κάνει τέλειο, συνδυάζοντας μία λεία και μεταξένια μακριά πλευρική φράντζα με την λεπτή και κοντή πλευρική τρίχα. Εάν τα μαλλιά του παιδιού σας είναι μεσαία ή μακριά, αυτό το κούρεμα μπορεί να αποδειχθεί εγγυημένα επιτυχημένο όταν διαμορφωθεί με ελαφριά λακ.

Σχόλια

Τελειο
Νέο σχόλιο