211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Χριστουγεννιάτικα Δωράκια που θα μείνουν αξέχαστα!!

Posted by   Rock Sugar
11/12/2019
0

Ήρθαν επιτέλους οι όμορφες γιορτινές ημέρες και το μυαλό όλων μας τρέχει στα μικρά μας πλασματάκια και τα δωράκια που θα τους προσφέρουμε για να δούμε τα υπέροχα προσωπάκια τους να φωτίζονται από χαρά. Το συναίσθημα που νιώθει κανείς όταν προσφέρει σε ένα λιλιπούτειο πλασματάκι το δώρο του και βλέπει την ευτυχία να καθρεπτίζεται στα μάτια του είναι πραγματικά υπέροχο, για αυτό κι θέλουμε να είναι το καλύτερο δυνατό. Ο καθένας μας προσφέρει στο παιδί του ότι καλύτερο μπορεί με βάση την δυνατότητά του και φυσικά την ηλικία του παιδιού.


Επειδή ξέρουμε ότι το ψάξιμο αυτές τις μέρες μπορεί να είναι πιεστικό σε συνδυασμό με τις άλλες υποχρεώσεις των ημερών, φροντίσαμε να σας διευκολύνουμε ιδιαίτερα και να σας παρουσιάσουμε μερικές πολύ ωραίες ιδέες δώρων διαφορετικών budget, με βάση την ηλικία του μικρού σας.




Η απαλή τους υφή, τα μοναδικά σχέδια και η υψηλή τους ποιότητα τα καθιστούν ιδανική συντροφιά για το μωρό σας. Τα λούτρινα ζωάκια μας φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ασφάλειας και ποιότητας και προορίζονται να γίνουν οι αγαπημένοι φίλοι του μωρού.
Τυλίξτε λοιπόν το πιο γλυκό και όμορφο ζωάκι ή βάλτε το σε μια τσαντούλα κάτω από το δέντρο και γνωρίστε τον στο μικρό σας πλασματάκι την ημέρα των Χριστουγέννων για να γίνει ο αγαπημένος του φίλος που θα τον συνοδεύει παντού!Δείτε όμορφες ιδέες εδώ.


Αφήστε το μικροσκοπικό σας να απολαύσει το χαλαρωτικό νανούρισμα ή να διασκεδάσει παρατηρώντας τους γλυκούς τους φίλους που αιωρούνται επάνω απο την κούνια του. Δείτε υπέροχα mobile εδώ


Κρατήστε το μωρό σας δραστήριο βοηθώντας το να ανακαλύψει τις ικανότητές του μέσα από τα κατάλληλα ερεθίσματα με την χρήση γυμναστηρίων και χαλάκια δραστηριοτήτων.
Βάλτε του έναν μεγάλο φιόγκο και αν το μωράκι σας είναι σε θέση να μπουσουλήσει, αφήστε το να φτάσει στο πολυπόθητο δώρο του κάτω από το δέντρο του, να το ανακαλύψει και να παίξει μαζί του με τις ώρες! Αν το μπεμπάκι σας είναι μικρό πάρτε το στην αγκαλίτσα σας και βάλτε το στο ολοκαίνουριο χαλάκι δραστηριοτήτων ή το γυμναστήριό του που δεν θα θέλει να αποχωριστεί ξανά! Μπορείτε να βρείτε υπέροχα χαλάκια δρατηριοτήτων εδώ.



Τα τροχήλατα παιχνίδια ενδυναμώνουν την αντίληψη, την κινητικότητα και τη φαντασία του παιδιού. Χαρίστε τους δημιουργικές ώρες απασχόλησης και πολύ παιχνίδι. Δείτε ενδιαφέροντα τροχήλατα εδώ.

Με τους κύβους δραστηριότητων μπορείτε να βοηθήσετε την ανάπτυξη της λογικής, της επιμονής, της φαντασίας αλλά και των κινητικών δεξιότητών του παιδιού σας χαριζοντάς του ατελείωτες ώρες διασκέδασης και ευχαριστής εκπαίδευσης. Δείτε τις προτάσεις μας εδώ.


Τα κουνιστά παιχνίδια είναι ίσως ότι πιο διασκεδαστικό για το μικρό σας μωράκι.
Είναι το δώρο που θα χαρακτήριζε κανείς ως "κλασική αξία" και όχι άδικα, αφού είναι το παιχνίδι των ονείρων κάθε παιδιού. Να είστε σίγουροι ότι το παιδάκι που θα λάβει το όμορφο δώρο σας, όταν θα αναπολεί μεγαλώνοντας τα παιδικά του χρόνια, το κουνιστό παιχνίδι πάντα θα κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και μαζί με αυτό και εσείς.
Φανταστείτε το λοιπόν κάτω από το δέντρο σας με έναν τεράστιο φιόγγκο επάνω του και σκεφτείτε το προσωπάκι του του μικρού σας μόλις το αντικρίσει!! Δείτε φανταστικά λικνιζόμενα παιχνίδια εδώ.



Τα ξύλινα παιχνίδια πάντα κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των παιδιών. Αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα δώρα Χριστουγέννων και όχι άδικα, αφού συγκεντρώνουν πολλά χαρακτηριστικά που είναι δύσκολο κανείς να παραβλέψει και για αυτό βρίσκουν εύκολα την θέση τους κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Τα παιδικά ξύλινα παιχνίδια προσφέρουν μια πληθώρα χρήσεων κάθε μια εκ των οποίων αποσκοπεί στην ενδυνάμωση και την ενεργοποίηση διαφορετικών αισθήσεων και δεξιοτήτων του παιδιού. Έτσι μπορεί κανείς να επιλέξει ξύλινα παιχνίδια στοίβαξης, ταξινόμησης ή σύνθεσης βάσει των προτιμήσεων του παιδιού για να του χαρίσει εκείνο που θα του χαρίσει τις περισσότερες ώρες δημιουργικής διασκέδασης. Τέλος τα παιχνίδια από ξύλο είναι απολύτως ασφαλή και ανθεκτικά και αποτελούν μια γλυκιά κληρονομιά που μπορεί να περάσει από γενιά σε γενιά αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την συναισθηματική τους αξία. Δείτε τις προτάσεις μας εδώ.


Το δώρο των ονείρων κάθε παιδιού!!!
Ποιό παιδάκι δεν θέλει την δική του σκηνούλα όπου μπορεί να παίζει με τις ώρες στον δικό του μαγικό μικρόκοσμο;
Οι σκηνές της κατηγορίας θα αποτελέσουν το αγαπημένο μέρος του παιδιού, που μπορεί να φτιάξει τις δικές του όμορφες αναμνήσεις όπου η φαντασία του ζωντανεύει μέσα από το παιχνίδι ή με τις όμορφες ιστορίες και τα παραμύθια που θα του διαβάζετε εκεί.
Ένα είναι σίγουρο.. την μαγική σκηνή του θα την επισκέπτεται για πολύ καιρό ή ίσως και να μην σταματήσει να επισκέπτεται ποτέ γιατί θα είναι για πάντα χαραγμένο στο μυαλό του σαν τον δικό του προσωπικό χώρο.
Μπορείτε να την βάλετε δίπλα στο δέντρο και να τη στολίσετε με φωτάκια για να την κάνετε ακόμα πιο εντυπωσιακή!! Πάρτε αγκαλίτσα το γλυκό σας πλασματάκι μαζί με το αγαπημένο του παραμύθι και μπείτε μαζί του στην σκηνή για να το διαβάσετε σε μια ατμόσφαιρα πιο μαγική από ποτέ! Βρείτε μαγικές σκηνές εδώ.



"Το γεγονός ότι τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν όμορφη μουσική, είναι μικρότερης σημασίας από το γεγονός ότι η μουσική μπορεί να δημιουργήσει όμορφα παιδιά". Αυτό πιστεύουμε κι εμείς για αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει αυτή η ιδιαίτερη κατηγορία των μουσικών οργάνων που δίνουν την δυνατότητα στα παιδιά να εξοικειωθούν με τις μελωδίες που τα ίδια παράγουν μέσα από την ενεργοποίηση των συντονισμένων κινήσεων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Όταν λοιπόν το προσφέρετε στο παιδάκι σας θα θυμάστε για πάντα τα Χριστούγεννα που ο μικρός καλλιτέχνης σας ξεδίπλωσε το μουσικό του ταλέντο! Βρείτε μοναδικά μουσικά όργανα εδώ.


Το ποδήλατο ή το πατίνι του παιδιού θα συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος των παιδικών του αναμνήσεων. Αυτό θα το μάθει να κάνει ισορροπία και να νιώσει για πρώτη φορά το γλυκό αίσθημα της ελευθερίας με εσάς δίπλα του και παράλληλα θα αναβαθμίσει τις βόλτες και τις εξωτερικές του δραστηριότητες μαζί σας. Αποτελεί σίγουρα ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να προσφέρετε στο παιδάκι σας, γιατί ποιο παιδί δεν θα ενθουσιαστεί στην θέα του δικού του καινούριου ποδηλάτου;
Αυτό είναι ίσως το μόνο δώρο που ίσως είναι καλύτερο να του το προσφέρετε την επόμενη ημέρα το πρωί, καθώς ο ενθουσιασμός του θα είναι τόσο μεγάλος που δύσκολα θα συγκρατηθεί για να μην το δοκιμάσει την ίδια στιγμή! Αν πάλι έχετε χώρο στο σπίτι.. ε τότε προετοιμάστε τον για Χριστουγεννιάτικες βόλτες!! Δείτε τις προτάσεις μας για ποδήλατα εδώ και για πατίνια πατώντας εδώ


Τρενάκια, γέφυρες, τουνελ, σήματα! Χαρίστε τους δημιουργικές ώρες απασχόλησης με έναν υπέροχο σιδηρόδρομο. Ένα κλασσικό δώρο με διαχρονική αξία που θα το εκτιμήσουν μικροί και μεγάλοι.
Δείτε τους μοναδικούς σιδηρόδρομους εδώ


Τα παιχνίδια ρόλων έχουν την διπλή ικανότητα να ενθουσιάζουν τους μικρούς παραλήπτες τους και συγχρόνως να συγκεντρώνουν πάρα πολλά προτερήματα. Το παιχνίδι ρόλων ενεργοποιεί την φαντασία και την δημιουργικότητα του παιδιού με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Οι διάλογοι που καλείται να κάνει όντας γιατρός, μηχανικός, μάγειρας ή οπωροπώλης βοηθούν σημαντικά την ενίσχυση των λεκτικών και επικοινωνιακών ικανοτήτων του μέσα από τον αυτοσχεδιασμό και την αλληλεπίδραση.
Με αυτόν τον τρόπο τα παιχνίδια μίμησης συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών. Επιπρόσθετα σκεφτείτε τον ενθουσιασμό στο προσωπάκι του μόλις αντικρύσει κάτω από το Χριστουγγενιάτικο δέντρο την ολοκαίνουρια δική του κουζίνα, τον δικό του πάγκο εργασίας ή ότι άλλο επιλέξετε για το μικρό ταλαντούχο πλασματάκι σας. Η αξία αυτής της αυθεντικής χαράς είναι σίγουρα ανεκτίμητη τόσο για εσάς όσο και για το παιδί που θα έχει δικη του για πάντα αυτή την όμορφη Χριστουγεννιάτικη ανάμνηση. Ο Άγιος Βασίλης τα έχει συνκεντρώσει όλα για να επιλέξετε πατώντας εδώ.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέο σχόλιο