211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Οι 10 καλύτερες κωμωδίες για μωράκια που πρέπει να δείτε!

Posted by   Rock Sugar
05/05/2018
0

Η προσαρμογή για τους νέους γονείς μπορεί να είναι δύσκολη ανάμεσα στις δεκάδες πάνες και στα ατελειώτα βράδια χωρίς ύπνο, όμως η παραμονή στο σπίτι μπορεί να γίνει και διασκεδαστική παρακολουθώντας μια απολαυστική κωμωδία  με θέμα τι άλλο; Τα μωράκια!

Επιλέξτε μια απο τις 10 καλύτερες:

10.Baby Mama (2008)

Η Κέιτ έχει ήδη κάνει την επιλογή της στο ερώτημα: καριέρα ή οικογένεια; Στα 37 της είναι μία επιτυχημένη ανύπαντρη επαγγελματίας με την καριέρα της πάντα σε προτεραιότητα. Όταν όμως το βιολογικό της ρολόι χτυπά και αποφασίζει να γίνει μάνα οι προσπάθειές της μένουν άκαρπες και αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την Αντζι ως παρένθετη μητέρα. Μόνο που η τελείως ανεξάρτητη και επιπόλαιη Αντζι αποδεικνύεται η ίδια πολύ... μωρό για να φέρει ένα παιδί στο κόσμο αλλάζοντας τη ζωή της Κέιτ για πάντα!  

IMDb Rating: 6   

Δείτε το Trailer εδώ 

9.Ο Μπόμπιρας Ξεπόρτισε (1994)

 

Ενα μωράκι το σκάει από τους απαγωγείς του και περιφέρεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης,  ταλαιπωρώντας αφάνταστα τους διώκτες του.

IMDb Rating: 6   

Δείτε το Trailer εδώ

8.Baby Boom (1987)

 

Η ζωή μιας δυναμικής μπίζνες γούμαν, αφοσιωμένης στη δουλειά της, αναστατώνεται από την εμφάνιση ενός μωρού που αναγκάζεται να υιοθετήσει.

IMDb Rating: 6,2   

 Δείτε το Trailer εδώ 

7.Jack & Sarah (1995)

Μια νέα αμερικανίδα γυναίκα γίνεται νταντά στο σπίτι ενός Βρετανού που προσφάτως έχει μείνει χήρος.

IMDb Rating:  6,6   

Δείτε το Trailer εδώ 

6.Η ζωή όπως την ξέρουμε (2010)

 

Ύστερα από ένα αποτυχημένο πρώτο ραντεβού που σκάρωσαν οι φίλοι τους, η Χόλι και ο Έρικ δεν έχουν καμιά αμφιβολία ότι ο ένας είναι «κόκκινο πανί» για τον άλλον. Διαφορετικοί χαρακτήρες, διαφορετικές απόψεις, διαφορετικές επιδιώξεις. Όταν όμως η μοίρα τα φέρει έτσι, ώστε να πρέπει να φροντίσουν τη μικρή κόρη των φίλων τους, τη Σόφι, ως η νέα οικογένειά της, θα αναγκαστούν να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη. Στη προσπάθειά τους να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα κάτω από την ίδια στέγη, θα διαπιστώσουν τελικά ότι, όταν η ζωή είναι απρόβλεπτη, μπορεί τελικά να είναι και για καλό λόγο...

IMDb Rating: 6,6   

Δείτε το Trailer εδώ  

5.Waitress (2007)

 

Μια γκαρσόνα πρέπει να αντιμετωπίσει το βίαιο άντρα της, την καθημερινή τρέλα του επαγγέλματος και μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Πως μπορεί να τα βγάλει πέρα και με την ερωτική της σχέση με το γυναικολόγο της;

IMDb Rating: 7

Δείτε το Trailer εδώ

4.Με την πρώτη (2007)

 

Η Άλισον, ανερχόμενη δημοσιογράφος, περνά μια νύχτα με τον Μπεν, έναν άνεργο νεαρό ο οποίος αράζει όλη τη μέρα με τους χαραμοφάηδες φίλους του. Όταν καταλαβαίνει ότι είναι έγκυος, πρέπει να αποφασίσει για κάτι που θα της αλλάξει ολόκληρη τη ζωή.

IMDb Rating: 7   

Δείτε το Trailer εδώ  

3.Πάμε όπου θες (2009)

 

Ο Μπαρτ και η Βερόνα περιμένουν το πρώτο τους παιδί, αλλά όταν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να το αναθρέψουν μόνοι τους, ξεκινούν ένα ταξίδι διάσχισης των ΗΠΑ, αναζητώντας το ιδανικό μέρος για να εγκατασταθούν.

IMDb Rating:  7,1   

Δείτε το Trailer εδώ 

2.Arizona junior (1987)

 

Όταν ανακαλύπτουν ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί, ένας πρώην ληστής και μια αστυνομικός αποφασίζουν να κλέψουν ένα από τα πεντάδυμα κάποιου κροίσου. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν τον μικρό Αριζόνα διεκδικούν δύο κατάδικοι που έχουν αποδράσει, ένας... ανθρωποκυνηγός και φυσικά οι γονείς του.

IMDb Rating: 7,4   

Δείτε το Trailer εδώ  

1. Juno (2007)

 

Η δεκαεξάχρονη Τζούνο, ένα ετοιμόλογο, ιδιόρρυθμο και σαρκαστικό κορίτσι, κάνει έρωτα με το συμμαθητή της Μπλίκερ και μένει έγκυος. Απορρίπτει την έκτρωση και βρίσκει το ιδανικό ζευγάρι που θα υιοθετήσει το μωρό της. Μέχρι να συμπληρώσει όμως τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης, πολλά θα έχουν αλλάξει.

IMDb Rating: 7,5  

Δείτε το Trailer εδώ 

 

 Καλή διασκέδαση! :))) 

 

 

 

 

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέο σχόλιο