211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Πιπίλα: Τα πρέπει και τα μη που θέλει να γνωρίζει κάθε γονιός

Posted by   Δημήτρης Σαμαράς
05/04/2018
0

Η χρήση της πιπίλας είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς γονείς. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι σύμφωνα με έρευνες ένα ποσοστό της τάξης του 84% των παιδιών παγκοσμίως χρησιμοποιούν μία τουλάχιστον πιπίλα για κάποια περίοδο της ζωής τους. Το παρόν ποσοστό αποτελεί απόδειξη καθιέρωσης της χρήσης της στην κουλτούρα πολλών λαών

Η παρατεταμένη χρήση της πιπίλας δεν είναι κάτι που προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι τα μωρά έχουν την τάση να "θηλάσουν" με την γέννησή τους. Αποτελεί φυσικό τους ένστικτο και είναι κάτι που πολλές φορές κάνουν από την παραμονή τους στην κοιλιά της μητέρας τους όπου θηλάζουν τον αντίχειρά τους.

Είναι λοιπόν αναμενόμενο η ορθός τρόπος χρήσης ενός αντικειμένου όπως η πιπίλα, η οποία αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της βρεφικής ζωής του παιδιού, να απασχολεί ιδιαίτερα τους γονείς.

Παρακάτω θα δούμε μαζί τα σημαντικότερα "Πρέπει" και "Μη" που αφορούν την χρήση της πιπίλας που αποτελούν ένα σημαντικό οδηγό για τους γονείς προκειμένου να γνωρίζουν τι πρέπει να προσέξουν και τι να αποφύγουν όταν δίνουν την πιπίλα στο μωρό τους.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα μας πατώντας εδώ για να επιλέξετε την πιπίλα μαζί με τα αντίστοιχα αξεσουάρ της, που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας μωρό!

----------

Το περιεχόμενο του άρθρου στον διαδικτυακό μας χώρο δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία, υπόδειξη ή παραίνεση. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες για ενημερωτικούς σκοπούς. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα υγείας, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στον τρόπο ζωής σας, σε σχέση με θέματα που αναφέρονται στον διαδικτυακό μας χώρο.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέο σχόλιο