211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Ξύλινο Lock & Learn Playboard

από την HAPE
Τιμή: 27.15
Παλιά τιμή: 27.99
E1111K
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Ξεκινήστε την περιπέτεια ξεκλειδώματος με το μαγευτικό πίνακα κλειδαριών της Hape. Διαθέτει μια ποικιλία από κλειδαριές, πόρτες και μυστικά περάσματα για ευφάνταστο παιχνίδι και διασκέδαση στην επίλυση προβλημάτων.

  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΕΠΤΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ: καθώς οι κλειδαριές απαιτούν ακριβείς κινήσεις των δακτύλων για την απελευθέρωσή τους.
  • ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ: Κάποιες κλειδαριές μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να τις ανοίξουν τα μικρά παιδιά. Τα παιδιά μαθαίνουν να συνεχίζουν να προσπαθούν και να μην τα παρατάνε εύκολα, βοηθώντας στη βελτίωση της ανθεκτικότητας και της αποφασιστικότητάς τους.
  • ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Πάνω από την πράσινη πόρτα υπάρχει ένα σήμα που ολισθαίνει για να πει "Προειδοποίηση" ή "Γεια σας". Ένα εξαιρετικό εργαλείο για να διδάξετε στα παιδιά για τους ξένους και πότε πρέπει και πότε δεν πρέπει να ανοίξουν την πόρτα.
  • ΓΕΜΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ: Αυτό το παιχνίδι έρχεται με διαφορετικές κλειδαριές που μπορούν να ανοίξουν και να κλειδώσουν. Περιλαμβάνει επίσης ένα ρολόι με κινούμενους δείκτες και φως, καθώς και μια γάτα κατοικίδιο που μπορεί να κρυφτεί πίσω από οποιαδήποτε πόρτα.
  • ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ: Η πλακέτα κλειδαριάς διαθέτει λαβή που την καθιστά εύκολη στη μεταφορα

Κατάλληλο απο 3+ετών

Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα

Δείτε ακόμα