211 1821910211 1821910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Εκπαιδευτικό Κουτί σετ Παιχνιδιών Montessori για Μωρά 19-24 μηνών

από την ELINELI
Τιμή: 95.00
EN1111
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
+
Σύντομη Περιγραφή:

Ένα σετ εκπαιδευτικών παιχνιδιών – ένα εκπαιδευτικό κουτί από τέλεια μελετημένο συνδυασμό εκπαιδευτικών παιχνιδιών, κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 19 έως 24 μηνών.

Ένα σετ εκπαιδευτικών παιχνιδιών ψυχαγωγεί τα παιδιά, βελτιώνει τις δεξιότητες, διεγείρει τις αισθήσεις και το μυαλό και συμβάλλει στη σωστή γνωστική ανάπτυξη.

Μέσω του παιχνιδιού τα παιδιά βελτιώνουν τις κινητικές τους δεξιότητες, τον συντονισμό ματιού-χεριού, τη χωρική φαντασία, τη λογική σκέψη, τα παιδιά αναπτύσσονται σωματικά, νοητικά και συναισθηματικά. Το εκπαιδευτικό κουτί θα σας διευκολύνει στην επιλογή δώρου, περιέχει πάντα το πιο κατάλληλο σετ παιχνιδιών και παιχνιδιών για παιδιά μιας δεδομένης ηλικίας.

Το εκπαιδευτικό κουτί περιέχει:

  • Κορδόνι με χάντρες,
  • περιστρεφόμενους κύβους,
  • πίνακα δραστηριοτήτων – τρίγωνο,
  • παζλ πολλαπλών στρωμάτων,
  • Κροκόδειλο με ρόδες και κορδόνι,
  • βιβλίο – μικρό και μεγάλο (αγγλικά εκφράσεις),
  • περιγραφή παιχνιδιών και οδηγίες παιχνιδιού στα Τσεχικά και Αγγλικά.
Χαρακτηριστικά
  • Διαστάσεις κουτιού: περίπου 32 x 26 x 18 cm.
  • Υλικό: ξύλο αρκεύθου, κόντρα πλακέ, χαρτί.
  • Προτεινόμενη ηλικία: από 19 έως 24 μηνών.
Συμβουλή: Διαθέτουμε εκπαιδευτικά κουτιά για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Αυτό, για παιδιά ηλικίας 19 – 24 μηνών, και άλλο για παιδιά ηλικίας 0 – 6 μηνών, 7 – 12 μηνών, 13 – 18 μηνών, 25 – 36 μηνών.

Το εκπαιδευτικό κουτί θα σας διευκολύνει στην επιλογή δώρου, περιέχει πάντα το πιο κατάλληλο σετ παιχνιδιών και παιχνιδιών για παιδιά μιας δεδομένης ηλικίας.

Xάντρες σε κορδόνι
Μια υφασμάτινη τσάντα με 11 χάντρες και κορδόνι θα εκπαιδεύσει τέλεια τα παιδικά δάχτυλα. Τόσο οι χάντρες όσο και το νήμα έχουν το σωστό μέγεθος για να κάνουν το νήμα εύκολο, άνετο και διασκεδαστικό για τα παιδιά.
Ξύλινες χάντρες διαφόρων σχημάτων και χρωμάτων υποστηρίζουν τη δημιουργικότητα και τις καλλιτεχνικές δεξιότητες των παιδιών, διδάσκουν στα παιδιά να αναγνωρίζουν σχήματα, χρώματα, βελτιώνουν τις λεπτές κινητικές δεξιότητες, τον συντονισμό χεριού-ματιού και τη χειρωνακτική επιδεξιότητα.

Περιστρεφόμενα ζάρια
Τα περιστρεφόμενα ζάρια με 4 ζώα είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που εκπαιδεύει τα χέρια και το μυαλό σας.
Οι ξύλινοι κύβοι, που αντιπροσωπεύουν τα σώματα 4 ζώων, περιστρέφονται γύρω-γύρω και μόνο αν συνδυαστούν σωστά οι πλευρές, τα παιδιά θα πάρουν μια εικόνα ολόκληρου του κροκόδειλου, της αλεπούς, της γάτας ή του σκύλου.
Παίζοντας με περιστρεφόμενους κύβους, τα παιδιά βελτιώνουν τις κινητικές δεξιότητες και τη λογική σκέψη.

Τρίγωνο – πίνακας δραστηριοτήτων
Το παιχνίδι Montessori από ποιοτικό ξύλο προσφέρει πολλές δυνατότητες για παιχνίδι.
Κάθε πλευρά του τριγώνου είναι πρωτότυπη και προσφέρει μια νέα περιπέτεια. Ο πίνακας δραστηριοτήτων σε σχήμα τριγώνου ετοίμασε ένα ένθετο, έναν λαβύρινθο, μια αριθμομηχανή και εργαλεία για τα παιδιά.
Ενώ παίζουν με το τρίγωνο, τα παιδιά βελτιώνουν τις κινητικές τους δεξιότητες, τον συντονισμό χεριού-ματιού και τη λογική σκέψη.

Παζλ πολλαπλών επιπέδων
Το πολυεπίπεδο ξύλινο παζλ με μια πεταλούδα δείχνει στα παιδιά πώς μια κάμπια μετατρέπεται σε μια όμορφη πεταλούδα.
Το παζλ σε όμορφα χρώματα παρακινεί τα παιδιά να συνδυάσουν, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας τα παιδιά πρέπει να απασχολήσουν το μυαλό τους για να τοποθετήσουν σωστά τα μεμονωμένα κομμάτια του παζλ στα επιμέρους στρώματα.
Όταν συντάσσουν ένα παζλ, τα παιδιά εκπαιδεύουν τις λεπτές κινητικές δεξιότητες, τη λογική σκέψη, τη χωρική φαντασία, αναπτύσσουν τη φαντασία και γνωρίζουν ένα από τα θαύματα της φύσης.

Τρακτέρ – κροκόδειλος
Ο ξύλινος κροκόδειλος με κορδόνι για να τον τραβάει, είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που θα κυνηγήσει τα παιδιά σε κάθε βήμα.
Ο χαριτωμένος ξύλινος κροκόδειλος με ρόδες είναι ένα ξύλινο παιχνίδι που είναι εξοπλισμένο με ένα κορδόνι για να το τραβάτε.
Ο κροκόδειλος παρακινεί τα παιδιά να κινηθούν (να περπατήσουν), και αυτός θα τα κυνηγήσει πρόθυμα.

Βιβλίο – για το μικρό και το μεγάλο
Το παιδικό εικονογραφημένο βιβλίο με ζώα μυεί τα παιδιά σε αντίθετες έννοιες των λέξεων (αντώνυμα).
Σε απλές εικόνες, τα παιδιά θα δουν τη διαφορά μεταξύ μικρού και μεγάλου, ψηλού και κοντού ή γρήγορου και αργού, θα κατανοήσουν τη σημασία των λέξεων και θα μάθουν να τις χρησιμοποιούν σωστά.

Δείτε Περισσότερα Δείτε Λιγότερα

Δείτε ακόμα